Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
NovinkyMuži A

Kolekce Sparta.

První kolekce v nové identitě

Sdílet

Před měsícem Sparta představila novou vizuální identitu, kterou začneme používat se startem příští sezony. Nicméně už v únoru jsme vám slibovali, že první kolekce oblečení v novém stylu bude k mání v průběhu jara. A teď je to tady! Představujeme vám limitovanou kolekci Sparta., která už je teď k mání v našem fanshopu!

SPARTA. | Limitované kolekce

„Nemusíme nikomu říkat, kdo jsme. Proč za ni hrajeme, proč ji fandíme. Proč pro ni uděláme všechno. Pro každého z nás znamená něco jiného, ale jedno nás všechny spojuje. Sparta. Tečka.“ Přesně to říká hlas Davida Novotného ve videu k nové kolekci, v němž vystupují Dávid Hancko, Filip Souček, Michal Sáček a Miroslav Baranek.
A právě heslo „Sparta.“ je ústředním motivem celé kolekce, která má dohromady přesně 1893 kusů. Najdete ho na mikinách, tričkách, polo trikách i kšiltovkách. Nikde samozřejmě nechybí ani nový znak našeho klubu, který budeme od léta používat. Vy už ho ale na sobě můžete mít hned!
Pokud už víte, že nějaký kousek z první kolekce v novém sparťanském stylu nesmí ve vašem šatníku chybět, raději neváhejte. Na skladě je opravdu připraveno pouze limitovaných 1893 kusů! Pojďte na stránky našeho Fanshopu a pořiďte si, co se vám líbí. Proč?
Protože Sparta.

Další novinky