Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
RozhovoryMuži A

Musíme se z toho zápasu poučit

Asger Sørensen po první ligové prohře v sezoně

Sdílet

Sparta má za sebou první porážku v ligové sezoně, když podlehla Boleslavi 1:3. Utkání hodnotil Asger Sørensen, který utkání dohrával s kapitánskou páskou. Podívejte se na rozhovor na videu, nebo si přečtěte přepis.

vjsnnyyy

Asgere, jak bys popsal ten zápas?
Nebyl to pro nás dobrý zápas. Dnes to nebyl náš den. Myslím, že Boleslav si počínala opravdu dobře. Měli opravdu hodně protiútoků. Bránili opravdu velmi dobře a nemohli jsme je otevřít. Dneska jsme prohráli s lepším týmem. Musíme pokračovat v práci. Zápasy hrajeme každý třetí den. Takže musíme jít dál a poučit se z tohoto zápasu.
Mluvil jsi o protiútocích. Jak těžké to bylo pro tebe jako pro obránce?
Bylo to náročné. Vznikaly tam obrovské prostory k bránění. My jsme ztratili příliš mnoho míčů vpředu a nebyli jsme organizovaní. Takže se na to musíme rozhodně podívat, protože to nebude naposledy, kdy budeme hrát tento typ zápasů. Takže to rozhodně musíme zlepšit.
Bylo to podle tebe trochu jako v minulé sezoně během podzimu?
Ne, to bych neřekl. Neřekl bych, protože jsme teď úplně někde jinde. Máme za sebou zápas, musíme se z něj poučit. Šli jsme do toho na 100 %. Musíme se posunout dál. Je před námi spousta zápasů, teď jsme prohráli tento. Nyní se musíme odrazit směrem k tomu středečnímu pohárovému zápasu.
Co jste si společně po tom zápase řekli?
Brian Priske nám prostě řekl, že se z toho musíme poučit a že to nebyl náš den. Jsme samozřejmě zklamaní a teď se musíme dívat dopředu. Už to nemůžeme změnit. Takže se musíme podívat na detaily, podívat se na to, co můžeme udělat lépe a vylepšit to do toho dalšího zápasu.

Další novinky