Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
InformaceMuži ASPARTA iD

Styl hry měnit nebudeme

Brian Priske před zápasem s Liverpoolem

Sdílet

Na tiskové konferenci před úvodním osmifinálovém utkání proti Liverpoolu promluvil trenér Brian Priske o přípravě na anglického soupeře, zdravotním stavu kádru nebo plánovaném stylu hry. Jeho kompletní vyjádření najdete v tomto článku.

TISKOVKA | Priske před zápasem s Liverpoolem

O vlivu Jürgena Kloppa na svůj trenérský styl
Nerad podobné otázky dostávám, protože mám ke všem trenérům velký respekt. To platí i o Kloppovi, protože je to opravdu úspěšný trenér, kterému se daří v celé řadě aspektů a nerad bych vypichoval něco konkrétního. Osobně mi však příliš nezáleží na tom, kdo je jaký trenér, nebo kteří hráči třeba zrovna stojí na hřišti proti nám. Soustředíme se na náš výkon a na to, jak vyhrát. K Liverpoolu chováme velký respekt, je to velký klub s mnoha úspěchy. Jde mi ale jen o to, abychom kluky dokázali co nejlépe připravit.
O přípravě na absence v sestavě Liverpoolu
Je o něco složitější odhadnout jejich základní sestavu. Sledujeme soupeře i jednotlivé hráče které má k dispozici, ale zaměřujeme se především na jejich styl a filozofii celkově. Liverpool má samozřejmě velké individuální kvality, ale především skvělý tým. Dávají mnoho gólů a jsou opravdu nebezpeční. Nezáleží přitom tolik na tom, kdo zítra nastoupí. Na hřišti se objeví kvalita, ať už to budou mladší, nebo starší hráči. Bude to pro nás velice náročné.
O podobnosti obou týmů dle slov Patrika Bergera
Za každou chválu, kterou jako tým dostáváme, jsem samozřejmě rád. Nakonec ale jde o to, co si z toho vezmeme, jaký uděláme pokrok a jak k tomu my sami přistoupíme. Na tom, co k tomu říkají ostatní, pak vlastně tolik nezáleží. Chceme si udržet naši úroveň a zlepšovat se, což se nám v Evropě doposud dařilo. Máme před sebou další výzvu, asi tu největší, před kterou jsme zatím stáli.
SPARTA iD

Celý článek je dostupný pouze přihlášeným uživatelům.

Další novinky