Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
Novinky

T-Mobile zápas splněných snů

Vydražte si místo v sestavě po boku legend a přispějte na pomoc Ukrajině

Sdílet

Chcete si i vy zahrát na Letné a splnit si životní sen? Máte možnost! 9. dubna se v Generali Česká pojišťovna Areně odehraje T-Mobile zápas splněných snů. Ve hře je celkem 26 míst v týmech legend Vratislava Lokvence a Jana Kollera. Prodej dresů probíhá formou aukce, která končí v pátek 4. března v 19:00. AC Sparta Praha a partner celé akce společnost T-Mobile se rozhodly, že výtěžek aukce poputuje prostřednictvím Nadačního fondu ACS na pomoc Ukrajině.

T-Mobile zápas splněných snů

Nejlepší střelec v historii české reprezentace a někdejší sparťanský útočník Jan Koller povede tým v bílých dresech. Pětinásobný mistr ligy se Spartou a jeden z nejlepších kanonýrů naší novodobé historie Vratislav Lokvenc nastoupí se svými spoluhráči v rudých dresech. Záleží jen na vás, po boku které legendy si chcete zahrát. Nebo naopak můžete ukázat své brankářské schopnosti proti těmto obávaným hlavičkářům.
Místa v sestavách obou legend se draží formou aukce, která již probíhá;. Ve hře je celkem 24 míst v poli a 2 v brance. Zapojit se mohou i ženy. Jedinou podmínkou je dovršení věku 15 let. Dražba končí v pátek 4. března v 19:00. Úspěšní dražitelé budou mít následně 2 pracovní dny na uhrazení celé částky.
 Za své peníze dostanete originální sparťanský dres se jmenovkou dle vlastního výběru. Dále pak trenky, stulpny, mikinu, místo v nové sparťanské kabině, předzápasové i pozápasové občerstvení. Těšit se můžete také na videohovor se svým kapitánem prostřednictvím platformy Teams. Pro své blízké dostanete 2x VIP vstupenky a 10x obyčejné vstupenky. Zápas pak dostanete v profesionální kvalitě na záznamu. Náš fotograf, jehož fotky dobře znáte ze sociálních sítí nebo magazínu Sparta do toho! pak nafotí zápasové snímky i vám.
Historicky teprve druhý T-Mobile zápas splněných snů se koná v Generali Česká pojišťovna Areně 9. dubna od 15:00. Utkání se bude hrát klasicky na 2x45 minut pod vedením licencovaných rozhodčích. Střídat se bude hokejovým způsobem. Základní sestavy určí Jan Koller a Vratislav Lokvenc.
Přečtěte si obchodní podmínky celé akce.
Otázky, které by vás mohly zajímat:
Co když úspěšně vydražím, uhradím balíček a v mezičase před zápasem si zlomím nohu?
Svůj balíček můžete přenechat kamarádovi, ale musíte nám dát o této změně co nejdříve vědět na zapassnu@sparta.cz
Mohu dražit místo v týmu jako dárek pro někoho?
Ano, určitě to možné je, budeme však potřebovat znát informace o hráči.
Mohou hrát i holky/ ženy?
Ano, mohou si zahrát i ženy. Připravíme pro ně extra šatnu se sprchou, dresy však budou pouze pánského střihu.
Co když se stanu úspěšným vydražitelem, ale změním názor a nebudu mít o akci zájem?
I to se může stát… Pokud změníte názor, obratem nás o této skutečnosti informujte na zapassnu@sparta.cz a my se s vámi domluvíme na dalším postupu.
Vydražil jsem, ale není mi 18 let?
Nevadí, na zápas se může přihlásit každý od 15 let. Potřebujeme ale, abyste na akci dorazili s vyplněným souhlasem zákonného zástupce. Vzor zašleme mailem.
Co když se zápas nebude moci konat?
Pevně věříme, že se tak nestane a všichni si společně tuhle skvělou akci užijeme. Ale pokud nám situace nedovolí zápas uspořádat ve stanoveném termínu, pokusíme se najít nové datum, ve kterém se zápas uskuteční. 
V případě dalších dotazů pište na zapassnu@sparta.cz.
První T-Mobile zápas splěných snů se odehrál na Letné v říjnu minulémho roku. Podívejte se na fotogalerii a uvidíte, co můžete zařít i vy! Dražba probíhá zde.
1 / 29

Sdílet

    Další novinky