Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
NovinkyU-15

5 sparťanů v české U15

Srazy mají za sebou i výběry Prahy U13 a U14

Sdílet

Česká reprezentace do 15 let absolvovala přípravný kemp, kterého se zúčastnilo 5 hráčů ACS. Srazy mají za sebou i výběry Prahy U13 a U14 s deseti sparťany. Ti se svými týmy odehráli zápasy proti Libereckému krajskému fotbalovému svazu.
U15
Na třídenní kemp kategorie U15 dostalo pozvánku 6 sparťanů: Jakub Mašát, Chinguun Bolorbold, Daniel Šebrle, Lewis Azaka, Tobiáš Krejčí, Viktor Švec. Poslední jmenovaný nakonec neodcestoval na sraz kvůli nemoci. Patnáctku čekal také přípravný zápas ve Vratislavi proti vrstevníkem Slasku.
Slask Vratislav – Česko 2:2
Mašát – odchytal prvních 30. minut zápasu.
Šebrle, Bolorbold a Azaka nastoupili v základní sestavě a odehráli první poločas. Azaka si připsal ještě další minuty v zápase, když se ve druhé polovině vrátil do jeho dění. Po změně stran vyběhl na trávník Krejčí, který následně zaznamenal přesný zásah.
Mezikrajské soutěže pro kategorie U13 a U14 pokračovaly druhými koly. Výběry Prahy cestovaly do areálu Sokola Doubí, kde na umělé trávě nastoupili proti klukům z Libereckého krajského fotbalového svazu. Oba pražské výběry v úvodním kole porazily na domácí půdě Ústecký KFS. V dalším kole proti Liberci chtěly navázat na tyto výhry.
U14
Liberecký KFS – Pražský FS 0:3 (0:2)
Góly: Košťál (2), Štěpánek.
Výběr Prahy: Polák, Miller – Košťál, M üller, Průša, Jašari, Makovský, Všetečka, Vlk, Pěnkava, Rus, Volf, Hybler, Štěpánek, Nassir, Šourek, Zelka.
U13
Liberecký KFS – Pražský FS 3:9 (1:4)
Góly: Špidlen, Karasinski, Šámal – Hašler (2), Rakár (2), Kolář, Rolek, Press, Ferenc, Petrovič.
Výběr Prahy: Jeřábek, Šuťák – Ježek, Kolář, Ferenc, Press, Suchý, Sklenář, Petrovič, Šíma, Malý, Hašler, Štěpnička, Ševínský, Rolek, Svoboda, Šťastný.

Další novinky