Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
NovinkyMuži ASPARTA iD

Chtěli jsme vytěžit maximum

Brian Priske po vítězství nad Kodaní

Sdílet

Brian Priske promluvil na tiskové konferenci po vítězství nad F. C. København. Hodnotil samotný souboj s osmifinalistou Ligy mistrů, výkony nových posil, nebo technologii BodyCam, která byla v rámci utkání využita i v přímém přenosu.

TISKOVKA | Brian Priske po výhře nad Kodaní

O průběhu utkání a červené kartě
Je nám líto, že jsme nemohli odehrát celý zápas proti jedenácti hráčům. Na test s těžkým soupeřem jsme byli opravdu zvědaví. Byli jsme moc rádi, že se nám podařilo utkání s osmifinalistou Ligy mistrů domluvit. Červená karta mě z toho pohledu opravdu mrzí. Zápas ovlivnila pro oba týmy, rozhodně to nebylo ideální. I kdybychom my sami chtěli, nemohli bychom v plném počtu pokračovat, jelikož se jednalo o oficiální utkání. Za těchto okolností jsme se snažili z utkání vytěžit maximum, jak takticky, tak i po fyzické stránce.
O vysoké návštěvě a podpoře fanoušků
Je skvělé vidět fanoušky, jak nás podporují. Už minulý rok byli fantastičtí a nyní v tom pokračují. Jsem opravdu hrdý na to, že můžu pracovat v prostředí, kde si fanoušci váží naší práce. Mám pro ně respekt a všem bych chtěl tímto způsobem poděkovat.
O výkonech Markuse Solbakkena a Indrita Tuciho
Začal bych Markusem, který hrál velmi dobře. V prvních dvou týdnech se snažil především adaptovat našemu stylu a samozřejmě nabrat i dostatečnou formu po fyzické stránce. V zápase jsem z jeho strany viděl několik dobrých přihrávek, byl kvalitní na míči a dobře četl hru. Také v defenzivě se pohyboval ve vhodných místech a vyhrával důležité souboje. I Indritův výkon musím hodnotit pozitivně. Může hrát jako hrotový útočník, nebo trochu níž na jedné z desítek. Právě tam jsme ho dnes chtěli vyzkoušet. Řekl bych, že určitě obstál. Je chytrým hráčem, dokáže číst hru, což je pro tuto pozici velmi důležité. Do budoucna se bude ještě zlepšovat. Navíc nám ukázal, že jednou z jeho předností je i hra ve vápně soupeře. Jsem si jistý, že nám pomůže.
SPARTA iD

Celý článek je dostupný pouze přihlášeným uživatelům.

Další novinky