Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
NovinkyMuži A

Finále poháru

Finále MOL Cupu odehrajeme 22. května v Plzni

Sdílet

Počtvrté za posledních pět let jsme se probojovali do finále MOL Cupu. Naším soupeřem bude plzeňská Viktoria, která ve středečním semifinále porazila Zlín. O dvaadvacátou trofej v domácím poháru budeme v Doosan Aréně bojovat ve středu 22. května od 18 hodin. Utkání bude v přímém přenosu vysílat ČT sport.
O začátku prodeje vstupenek, jejich cenách a přidělené kvótě pro sparťanské fanoušky vás budeme informovat. Pořadatelem finálového utkání je Fotbalová asociace České republiky. Pokud máte k organizaci zápasu jakékoliv informace, neváhejte se obrátit na molcup@fotbal.cz.
Doporučujeme fanouškům, aby si nepořizovali vstupenky mimo oficiální distribuční kanály. Kupující se zakoupením přes prostředníka či překupníka vystavuje riziku zakoupení neplatné vstupenky, za což klub nenese žádnou odpovědnost.
Naše cesta do finále tohoto ročníku vedla přes Líšeň, Bohemians 1905, Slavii a Opavu. Náš soupeř se mezi dva nejlepší celky probojoval přes Mariánské Lázně, Sigmu Olomouc, Jablonec a Zlín.
S Plzní jsme se v poháru utkali naposledy v ročníku 2019/20, kdy jsme Západočechy porazili na našem stadionu 2:1 a postoupili do finále, kde jsme stejným rozdílem porazili Liberec a na jeho hřišti oslavili náš dosud poslední závěrečný triumf.
V tomto ligovém ročníku jsme se s Plzní střetli dvakrát s bilancí jedné výhry a jedné porážky, kterou budou chtít svěřenci Briana Priskeho odčinit.
S Viktorkou se pak utkáme ještě jednou - o čtyři dny po finálovém zápasu proti ní odehrajeme v epet ARENĚ závěrečný duel sezony.

Další novinky