Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
NovinkyU-12

Halový turnaj kategorie U12

Ročník 2007 zajížděl o víkendu k sehrání halového turnaje do Třebíče

Sdílet

Sparťanský ročník 2007 vstoupil do jarní části sezóny halovým turnajem v Třebíči. Naši chlapci zde sehráli celkem šest zápasů v herním systému 4+1, přičemž se jeden zápas hrál po dobu dvaceti minut hry.
Sparťany čekal na úvod asi nejtěžší soupeř na celém turnaji, a to konkrétně výběr Slovácka I. Našim chlapcům zápas moc nevyšel a ani v hektickém závěru se jim nepodařilo skóre vyrovnat. Slovácku tak podlehli v poměru 2:3. 
Od té doby to však na hřišti byla Sparta, tak jak jí dobře známe. Hned v dalším zápase odnesl brankovou smršť první tým slovenského Senece, který s hochy v rudých dresech prohrál 12:2.
Své skóre sparťané ještě vylepšili v dalším utkání, když neskutečnými patnácti góly během dvaceti minut rozstříleli výběr Žďáru nad Sázavou. Ale to ještě nebylo vše!
Hned v dalším zápase totiž naši mladíci vylepšili své dosavadní patnáctigólové maximum a druhý tým Senece to odnesl rovnou sedmnácti góly v jejich síti!
Úvodní porážku od Slovácka pak naši chlapci alespoň částečně odčinili vítězstím nad jeho druhým týmem v poměru 10:1 a celý turnaj zakončili výhrou 8:0 nad domácím výběrem Třebíče.
Sparťané tak za celý turnaj nastříleli soupeři neskutečných 64 gólů, přičemž obdrželi pouhých 6 branek!
Zápasy AC Sparta Praha:
Sestava AC Sparta Praha: Maďar - Vodolán, Mikuš, Kolář, Kosorič, Štýbr, Duška, Hrodek, Uhrin, Nechvátal, Doloh
  • AC Sparta Praha - 1. FC Slovácko I 2:3
  • AC Sparta Praha - FC Senec I 12:2 
  • AC Sparta Praha - FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou 15:0
  • AC Sparta Praha - FC Senec II 17:0 
  • AC Sparta Praha - 1. FC Slovácko II 10:1
  • AC Sparta Praha - HFK Třebíč 8:0

Další novinky