Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
NovinkyU-7

Kategorie U7 se zúčastnila dvou turnajů

U7

Sdílet

Naši borci z kategorie U7 odehráli během víkendu dva turnájky. První pod záštitou FAČR – Neberte nám naši hru a poté si doma zahráli s Duklou Jižní Město a s Admirou Praha.
Neberte nám naši hru
Hráli se 4 zápasy ve skupině 3n3 na 4 malé branky 12 minut. Měli jsme 2 týmy, které jsme udělali bez střídání.
AC Sparta Praha 1: Billy, Pantie, Mirammand.
ACS – Haje 15:1
ACS – Tempodraci 15:4
ACS – Aritma 15:1
ACS – Temposauři 12:3
ACS – Tempo 14:3
Skóre 71:12
AC Sparta Praha 2: Macháček, Kisel, Pospíšil.
ACS – Zbraslav 17:2
ACS – Tempotygři 13:1
ACS – Počernice 26:0
ACS – Tempošreci 13:0
ACS – Tempo 13:3
Skóre 82:6
Turnaj zhodnotil hlavní trenér kategorie Jan Lanhaus: „Dle výsledku jsme splnili cíl, který jsme si dali. Každý hráč si dal spoustu gólů a kluci zkoušeli mnoho změn směru a radovali se z každé vstřelené branky. A to jich dali hodně. Jsem rád, že všichni hráči byli na turnaji po pohybové stránce i té fotbalové nejlepší.“
Turnaj Strahov
Na Strahově jsme vytvořili dvě hřiště 4+1 a dvě hřiště 3vs3 na 4 malé branky.
AC Sparta Praha: Císař, Dyus, Janů, Jirk, Khomutov, Pertlík, Savron, Steffal, Stolar, Pfleger, Phan, Kováčik, Mužík, Tlolka, Sommer.
Opět jsme to udělali tak, abychom neměli ani jednoho na střídání a aby kluci hráli co nejvíce času. Díky dnešním omluvenkám přijeli na zápas ještě kluci z předchozí akce – Kisel, Pospíšil a Billy.
Na jedné půlce jsme hráli proti o rok starší Dukle Jižní město.
V sytému 4+1 jsme kromě jedné čtvrtiny vždy vyhráli o pár gólů a neustále se snažili být aktivní při práci s míčem. Už se nám zlepšuje vyvážení míče do volného prostoru a nenarazíme tolik do soupeřů, i když stále to k vidění ještě někdy je.
Na druhé půlce jsme se rozhodli hrát proti Admiře v podčíslení my 3+1 a Admira 4+1. Na malé branky jsme hráli 2vs3 na 2 hřištích.
Turnaj zhodnotil hlavní trenér kategorie Jan Lanhaus: „Zde si kluci také mohli vyzkoušet věci naučené v tréninku a přecházet 1vs1 či 1vs2. Bylo zajímavé vidět, že kluci si sami říkali, jak hrát, když jim chybí jeden hráč v poli v klasickém diamantovém rozestavení. Negativně vidím občasné ztráty míčů, kdy se naši někteří hráči zbrkle snaží vyřešit situaci tak, že raději odkopnou míč pryč a nesnaží se vymyslet něco kreativnějšího.“

Další novinky