Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
NovinkyMuži A

Lukáš Haraslín kmenovým sparťanem

Slovenský záložník zůstává ve Spartě

Sdílet

Šestadvacetiletý slovenský křídelník Lukáš Haraslín zůstane i nadále hráčem Sparty! V průběhu jarní části totiž naplnil podmínky, které automaticky aktivovaly opci v jeho hostování ze Sassuola, a Šulo se tak stává kmenovým členem ACS.
Haraslín přišel do Sparty na roční hostování s opcí v srpnu loňského roku. „Spartu jsem si vybral, protože o mě měla velký zájem, nějakou dobu už jsme spolu komunikovali. To rozhodlo o tom, že jsem sem přišel. Chci týmu pomoct k naplnění těch nejvyšších cílů, k naplnění ambicí, které má,“ řekl Lukáš po příchodu do Prahy.
Šulo se zapsal do statistik uplynulé sezony nejen gólovými přihrávkami, ale také brankami – mimo jiné rozhodl podzimní ligové derby se Slavií a dvakrát se trefil v Evropské lize proti Lyonu. „Uvědomuju si, že na jaře pak některé mé výkony nebyly úplně nejlepší, ale vždycky se snažím udělat maximum pro mužstvo. Pořád je na sobě potřeba dál pracovat, abychom se i v budoucnu přiblížili podobným výkonům jako na podzim proti Slavii nebo Rangers,“ přeje si Šulo.
„Jsem rád, že v klubu zůstávám natrvalo a můžu už přemýšlet o příští sezoně. Je před námi docela dlouhá přípravná část, takže se chceme přichystat co nejlépe,“ vyhlíží už letní přípravu Haraslín, 24násobný reprezentant Slovenska.
Šulo, ať je tvé další působení v ACS co nejúspěšnější. Jsme rádi, že naše společná cesta pokračuje.

Další novinky