Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
NovinkyU-12

Mladší žáci doma přivítali Písek

Obě kategorie porazily o rok starší Písek

Sdílet

V dalším kole České ligy žáků na Strahov zavítal FC Písek. Kluci hráli s o rok starším soupeřem. Mladší žáci U12 ve svém utkání soupeře přehrávali hned od začátku a v 18. minutě vedli už 3:0. Starší přípravka U11 hrála první třetinu velmi vyrovnaně. Soupeř se dokonce dostal do vedení, po první přestávce ale začali naši borci proměňovat šance a utkání otočili.
AC Sparta Praha U11 – FC Písek 8:2 U12 (1:2, 2:0, 5:0)
Branky: 9. Kubíček, 37. Federle, 41. Forejt, 65., 67., 71. Heisig, 80. Azaka, 88. Švec.
AC Sparta: Schütz, Azaka, Federle, Forejt, Gurmu, Heisig, Klečar, Kos, Krejčí, Kubíček, Man, Nespěšný, Švec, Zuskin.
Utkání zhodnotil hlavní trenér kategorie Aleš Vytlačil: „Herně velmi povedené utkání. Těšilo nás, jakým způsobem se dostáváme do šancí a jaké množství si jich dovedeme připravit. Popovídat jsme si však museli o tom, jakým způsobem s nimi nakládáme. Osm vstřelených branek bylo velmi málo vzhledem k tomu, jak jsme byli opticky nebezpeční.“
AC Sparta Praha U12 – FC Písek U13 14:1 (5:0, 3:0, 6:1)
Branky: 2., 5., 18. Kotíšek V., 23. Tomáš, 28., 65., 76. Topič, 39. Jandovský, 43., 89. Hroník, 45., 68, Stoulil, 71. Čáp, 79. Pospíšil.   
AC Sparta: Jakisch – Pospíšil, Amler, Jeřábek – Čáp, Stoulil, Kotíšek M., Kotíšek V., Tomáš, Hroník – Jandovský, Topič, Holinka.
Utkání zhodnotil hlavní trenér kategorie Matyáš Kudela: „První třetinu jsme odehráli velmi dobře a již druhý zápas v řadě rychle vedli. Klukům se dařily věci, které se na tréninku učíme a zdokonalujeme, z toho jsem měl velkou radost. Radost jsem však neměl z toho, jak jsme přistoupili ke zbytku utkání. Ve druhé a třetí třetině u hráčů nastalo uspokojení z výsledku a předvedené hry z první třetiny, zpohodlněli jsme, nebyli důslední v dostupování protihráčů, začali jsme řešit situace příliš individualisticky, špatně se pohybovali a z toho plynuly chyby, které jsme začali dělat. I přes tato negativa jsme však nastříleli spoustu krásných gólů.“

Další novinky