Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
NovinkyU-13

Mladší žáci přivítali Bohemians Praha

Kluci vyhráli obě utkání

Sdílet

Pražská Bohemka byla dalším soupeřem našich mladších žáků. I přes velmi nepříznivé podmínky, které měli oba celky stejné, naši bojovníci v obou utkáních dokázali vyhrát.
AC Sparta Praha U12 - Bohemians Praha U12 11:2 (4:1)
Branky: 11., 90. Šebrle, 25. Kos, 34. vlastní, 41., 50., 70. Krejčí, 65. Man, 82. Švec, 86., 87. Bolorbold. 
AC Sparta: Schütz, Mašát - Dresler, Federle, Klečar, Heisig, Nespěšný, Švec, Kubíček, Krejčí, Azaka, Bolorbold, Forejt, Šebrle, Kos, Man.
Utkání zhodnotil hlavní trenér kategorie Tomáš Kabelák: „Za velmi těžkého počasí, kdy se na všechny účastníky valil silný déšť s větrem za nízké teploty, jsme se utkali s nepříjemnými Bohemians. V celém utkání jsme však předváděli skvělý výkon. Na těžkém terénu jsme dokázali kombinovat a hlavně jsme o každý míč bojovali s velkým úsilím. Kluci ukázali skvělý charakter."
AC Sparta Praha U13 - Bohemians Praha U13 7:2 (1:1)
Branky: 4. Hroník, 38., 62. Petrák, 43. Kotíšek, 56., 57., 58. Jandovský 
AC Sparta: Jakisch, Nedvídek - Jeřábek, Spizzirri, Amler, Pospíšil - Dýcka, Štěpánek, Tomáš, Sochůrek,  Hroník, Petrák - Jandovský, Holinka.
Utkání zhodnotil hlavní trenér kategorie Matyáš Kudela: „Zápas se odehrál za nepřetržitého deště a silného studeného větru. Na hřišti stála voda a kluci se prali nejen se soupeři, ale i s velmi těžkými podmínkami. Musím však kluky pochválit za to, jak si se složitými podmínkami i soupeřem poradili. Hráli jsme jednoduše, účelně a i přesto, že se na těžkém terénu velmi složitě kombinovalo, několikrát jsme se právě přesnou a rychlou kombinací dostali do zakončení, ve kterém jsme v tomto zápase byli velmi přesní.“

Další novinky