Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
RozhovoryMuži A

Nechápu, co jsme vymýšleli

Josef Šural hodnotí utkání s Příbramí

Sdílet

Ještě chvíli před koncem se zdálo, že Josef Šural se svými spoluhráči bude moci po zápase s Příbramí oslavit páté ligové vítězství v nové sezóně. Jenže místo třech bodů přišlo vyrovnání a konečná remíza 2:2.

ŠURAL | Nechápu, co jsme vymýšleli

Jak hodnotíš dnešní utkání?
Je to neuvěřitelné, co jsme dnes na hřišti vymysleli. Byl to jasně zápas za tři body. Dostali jsme gól ze sporné situace, pak jsme to ale otočili a za stavu 2:1 máme hrát trpělivě a přidat třetí. Jenže místo toho začneme všichni střílet, k tomu ještě já nedám dvě tutovky a je z toho takový výsledek...
Rozhodla zápas naše slabá produktivita?
Ta a hloupé inkasované góly. Oba dva byly víceméně stejné, vždycky závar v jejich pokutovém území a za šest vteřin dostaneme gól. To prostě není normální.
Dá se z tohoto zápasu nějak poučit?
Když to vezmu osobně, tak bych prostě měl z takových šancí dávat góly. Když s takovým soupeřem vedeme, a to rozhodně nechci snižovat jejich kvalitu, tak musíme přidat další trefy a vyhrát minimálně o dvě branky.
Nebyl tým příliš nahoře po vysokém vítězství v Teplicích?
To si nemyslím, na Příbram jsme se zodpovědně připravovali a koncentrovali. I když nám nevyšlo prvních deset minut, pak už jsme hráli docela dobře, měli jsme spoustu závarů, otočili jsme skóre. Bohužel, dneska to nedopadlo. Asi jsme tomu šli málo naproti, takové zápasy se musejí vyhrávat.
1 / 121

Další novinky