Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
NovinkyMuži A

Nezvládli jsme klíčové momenty

Brian Priske po prohře v Plzni

Sdílet

Nevydařené utkání na hřišti Plzně hodnotil na pozápasové tiskové konferenci Brian Priske. Sparťanský trenér hovořil o nezvládnutí klíčových momentů, souboji o titul i zklamání celého týmu z prohry.

PRISKE | Nezvládli jsme klíčové momenty

O výsledku zápasu
Soupeř byl dnes jasně lepší, vstřelil čtyři góly. My vůbec nezvládli klíčové momenty zápasu, nebyli jsme dostatečně dobří. Především v situacích při prvním a druhém gólu. Druhá branka utkání zlomila.
O výkonu Filipa Panáka
Těžko se mi takhle brzy po zápase hodnotí výkony konkrétních hráčů. Jsem si jistý, že Filip odvedl na hřišti maximum, tak jako vždycky. Udělal pár chyb v rozehrávce, na což u něj normálně nejsme zvyklí, ale to je součástí fotbalu.
O náročném programu a změnách v poločase
Je jasné, že když hrajete už devátý zápas v rychlém sledu, nějak se to projeví. Rozhodně se na to ale nevymlouváme. O změnách v poločase jsem přemýšlel, měl jsem v hlavě nějaký plán.
O souboji o titul a roli Plzně
Nic se pro mě nezměnilo, stále spolu bojují tři týmy.
O žlutých kartách pro Ladislava Krejčího
Už jsme o červených kartách několikrát hovořili. Výkon rozhodčího dnes nebudu komentovat.
O komunikaci před dalšími zápasy
To, co si s hráči řekneme po zápase, zůstane mezi námi. Samozřejmě, nikdo není po našem dnešním výkonu šťastný. Ihned po zápase s Liverpoolem se ale hráči snažili plně soustředit na dnešní utkání. Myslím, že to prokázali v prvních 40 minutách zápasu, kdy podle mého názoru byli na hřišti lepším týmem. Plzeň hrála přesně tak, jak jsme očekávali, její hráči byli nízko v bloku a čekali na rychlé protiútoky. Po inkasovaném gólu se ale hra změnila a Plzeň nás jasně přehrála.
O dnešní prohře jako o jednom z největších zklamání
Nechci mluvit o sobě a mých pocitech. Nejsme spokojeni jako tým – hráči, realizační tým, fanoušci, Sparta. Pohráli jsme společně a pro nás všechny je dnešní vysoká porážka obrovským zklamáním. Omlouvám se, nejde o mě, ale o nás všechny.

Další novinky