Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
InformaceMuži ASPARTA iD

Odehráli jsme fantastické utkání

Trenér Brian Priske po těsné porážce v Istanbulu

Sdílet

Trenér Brian Priske chválil své svěřence po těsné porážce 2:3 v Istanbulu. I přes nepříznivý výsledek však věří, že výkon týmu dodá sebedůvěru do domácí odvety.
Trenére, jak hodnotíte průběh utkání? 
Myslím, že kluci odehráli v mnoha ohledech fantastické utkání. Hráli skvělý fotbal a vytvořili si mnoho šancí, vlastně už sám ani nevím kolik. Vstřelili jsme i dvě krásné branky a mohli přidat další. V kabině teď samozřejmě panuje smutek. Na tým jsem ale pyšný, věřím, že tento zápas nám do budoucna dodá hodně sebedůvěry. Snažím se to brát pozitivně.
Jednalo se o nejlepší výkon Sparty v Evropě pod vaším vedením?
To je těžké říct, určitě to byl dobrý výkon. Měli jsme dobré věci jak v ofenzivě, tak v defenzivě. Silnému soupeři jsme v domácím prostředí dělali problémy a až do devadesáté minuty jsme drželi dobrý výsledek. Takové zápasy hráčům dodávají extra motivaci, jsou plné emocí. Ty v klucích zůstanou až do příštího týdne, kdy se je budeme snažit dobře využít. Teď se ale musíme rychle zotavit a nasměrovat naši pozornost k důležitému zápasu s Libercem.
Jak jste reagoval na opravdu hlučnou atmosféru po posledním gólu?
Myslím, že fanoušci dělali po třetím gólu, to co měli. Čekali jsme, že budou hlasití. Měli jsme míč a snažili jsme se vytvořit další šance. O fanoušcích jsem v tu chvíli nepřemýšlel. Na hřišti pro mě v tu chvíli byly dvě mužstva, která chtěla vyhrát. Každopádně to byl úžasný zápas ve skvělé atmosféře a před skvělými fanoušky. Užili jsme si ho.
SPARTA iD

Celý článek je dostupný pouze přihlášeným uživatelům.

Další novinky