Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
NovinkyU-7

Ročník 2012 porazil Příbram

Nejmladší sparťanská kategorie přípravek porazila ve svém prvním letošním zápase výběr Příbrami

Sdílet

Mladí sparťané z ročníku 2012 přivítali v rámci prvního utkání jarní části v nafukovací hale na Strahově výběr Příbrami. Proti silnému soupeři naši hoši předvedli velmi dobrý výkon a potěšili všechny, kteří se na ně přišli do haly podívat.
Se svým soupeřem absolvovali naši hoši zápas hraný na dvou hřištích, rozdělený na čtvrtiny - každá po patnácti minutách hry. 
Naši chlapci do zápasu na domácí půdě vstoupili aktivně a od prvních minut byli k vidění krásné individuální a přímočaré akce, jenž končily krásnými brankami. Sparťané si utkání vysloveně užívali a snažili se na hřišti předvést maximum ze svého umu, který přes Vánoce bez fotbalu, rozhodně neztratili. 
Po skončení samotného zápasu hráči navíc absolvovali nájezdový rozstřel, který si opravdu užili, následovaný klasickými pokutovými kopy.
Sparťané dle konečného výsledku zápas ovládli v poměru 39:19. To ale není ani zdaleka nejdůležitější parametr zápasu. Všichni hráči si totiž čas strávený na hřišti do systosti užili, byli nuceni hrát na hranici svých možností a nakonec všichni odcházeli ze hřiště, za potlesku svých fanoušků, s velkými úsměvy na tvářích, což je v současné fázi jejich rozvoje ten úplně nejdůležitější faktor. 
AC Sparta Praha - 1. FK Příbram 39:19 (5:3, 3:4, 4:3, 6:1 / 8:1, 2:1, 3:5, 8:1)
Sestava AC Sparta Praha: Brett, Falta, Gazdík, Hřebec, Matouš, Slabý, Volkov, Dašek, Klimpl, Křeček, Pintíř, Škrleta, Tomeček, Vaněk

Další novinky