Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
NovinkyU-12

U12 druhá na turnaji v Plzni

Zúčastnili jsme se halového turnaje

Sdílet

Dvanáctka se v sobotu 3. prosince představila na halovém turnaji v Plzni, na kterém startovalo osm týmů. Sparťani na něm předváděli dobré výkony, ale zaváhání s domácí Viktorií nás stálo celkové vítězství. Domů jsme si tak přivezli druhé místo.
Na akci startovalo 8 týmů, které se představily v jedné skupině a odehrály zápasy formou každý s každým na 1x14 minut při počtu hráčů na ploše 4+1.
AC Sparta Praha – SpVgg Bayereuth 11:0
AC Sparta Praha – SK Petřín Plzeň 6:1
AC Sparta Praha – FC Viktoria Plzeň 1:3
AC Sparta Praha – FK Teplice 5:0
AC Sparta Praha – FK Baník Sokolov 5:0
AC Sparta Praha – FK Ústí nad Labem 4:0
AC Sparta Praha – FC Slavia Karlovy Vary 6:1
Naši kluci vyhráli všechny duely s výjimkou toho proti domácí Plzni a museli se tak spokojit s druhou příčkou. Kromě stříbrného poháru jsme se těšili i ze zisku individuální trofeje, protože Šimon Kapusňak se stal nejlepším střelcem turnaje.
Konečné pořadí:
  1. FC Viktoria Plzeň
  2. AC Sparta Praha
  3. SpVgg Bayereuth
Spartu reprezentovali tito hráči: Michal, Malý, Rumanský, Kubín, Ševínský, Kapusňak, Babiar, Tůma.
Trenér Aleš Vytlačil hodnotí turnaj: „Zpestření na konec podzimní části sezony, kdy jsme si zahráli na jediném halovém turnaji, který máme za celou zimu přihlášený. Cílem bylo prezentovat se chytrým, živým a dovednostně dobrým fotbalem. Myslím, že i přesto, že na turnaji běhalo mnoho šikovných hráčů, tak vyhrát mohla pouze Sparta nebo kluci z plzeňské Viktorky. V přímé konfrontaci jsme však bohužel neobstáli v situacích před brankami. Průřezem všech zápasů jsme se však prezentovali tak, jak bychom si představovali, a i přes jedinou porážku si myslím, že jsme na turnaji působili herně nejlepším dojmem, což bylo cílem této akce.“

Další novinky