Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
NovinkyWU-11

WU11: Na závěr podzimu výhra nad Slivencem

Byl vidět hezký fotbal z obou stran

Sdílet

Poslední zápas pražské soutěže odehrály sparťanky starší přípravky v Satalicích proti chlapcům ze Slivence.
Utkání se odehrálo na těžkém terénu za stálého deště. Byl však vidět hezký fotbal z obou stran. Děvčata bojovala, dařilo se jim střílet i hezké branky. Slivenečtí byli techničtí a využívali zbytečných chyb Sparty. Na obou hřištích své týmy podržely dobře chytající brankařky.
Komentář trenérky Evy Haniakové: „Děvčata zaslouží uznání za přístup k tomuto těžkému zápasu. Hřiště bylo podmáčené a celý zápas pršelo. Díky zaslouží i rodiče, kteří fandili a povzbuzovali oba týmy. Pochválit musíme i hráče Slivence, kteří nejen podali dobrý výkon, ale hlavně přiznávali auty, rohy. Milé překvapení. Za vítězství si holky zakřičely a měly z vítězství radost. Menší už měla trenérka z praní dresů. Měla o náplň sobotního odpoledne postaráno.“
Komentář trenéra Petra Kamitze: „Utkání měla děvčata zcele ve své režii a dobře držela míč na svých kopačkách. Jen úvod utkání sparťankám výsledkově nevyšel, když kluci ze Slivence z ojedinělého útoku vstřelili úvodní branku utkání. Pak ale už začala děvčata lépe a přesněji zakončovat, což vedlo k celkem jasnému vítězství. Nejvíce brankami se podílela na vítězství Kamitzová, která vstřelila pět branek! Všechna děvčata zaslouží pochvalu, za dobře odvedenou práci v utkání."
AC Sparta Praha – Slivenec 23:6 (12:4)
Sestava ACS: Norková, Drtinová - Jínová, Kašparová, Tučková, Sidorenko, Krafnettrová V., Krafnettrová N., Kurzweilová N., Kurzweilová A., Hudáková, Řídkosilová, Šillová, Straková, Přibylová, Machová, Kamitzová, Jásková.

Další novinky