Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
NovinkyWU-13

WU13: Vítězná předehrávka s Modřany

Od úvodu dostala děvčata soupeře pod tlak

Sdílet

V úterý měly mladší žákyně místo tréninkové jednotky na pořadu dne předehrávku 8. kola chlapecké soutěže se soupeřem z Modřan. Do zápasu byly připraveny dvě sedmičky, které se pravidelně točily.
Mladé sparťanky od úvodních minut věděly s čím do zápasu jdou a jakou hrou se chtějí prezentovat. Po většinu času s míčem na svých kopačkách se snažily tvořit hru a v zápase bylo k vidění spoustu skvělých individuálních momentů i vzájemných spoluprací.
Od úvodních minut dostala děvčata soupeře pod tlak, vysoko napadala jeho rozehrávku a snažila se o smysluplné kombinace, které přinesly nakonec také krásné góly. Obzvlášť ve druhém poločase se sparťanky fotbalem bavily a výsledkem je vysoké vítězství 14:1.
Soupeři se pak patří poděkovat za férový souboj bez zbytečných faulů a za snahu hrát do posledních minut fotbal. V chlapecké soutěži se mladší žákyně zase představí až příští neděli 29.10. v Třeboradicích.
Pražská III. třída mladších žáků, 8. kolo
AC Sparta Praha - SK Modřany 14:1 (4:1)
Branky: Gablíková 5, Martinů 3, Machová 2, Chmelová 2, Kurzweilová A., Kovářová
Nominace: Norková, Jínová, Porupková, Gablíková, Martinů, Machová, Chmelová, Kurzweilová A., Kovářová, Kašparová, Maxová, Mikanová, Piovarči, Táborská, Voříšková, Líkařová 

Další novinky