Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
ReportážeWU-18

WU18: Na závěr podzimu výhra v Ostravě

Trefily se Daníčková a Krůtová

Sdílet

Na závěr podzimu čekal dorostenky dlouhý výjezd do Ostravy, odkud si po výhře o dvě branky tým odvezl tři body. Ve druhém poločase se trefily Daníčková a Krůtová. Po podzimní části mají dorostenky ACS z 12 odehraných zápasů 10 výher a 2 porážky, v tabulce přezimují na druhé pozici.
Komentář trenérky Ivy Mocové: “Poslední utkání v letošním roce nám připravilo aprílové počasí. Chvíli husté sněžení, chvíli sluníčko. Zápas na malé umělé trávě byl velmi soubojový a Baník s námi držel krok. První poločas moc šancí nepřinesl, Baník hrozil ze standardních situací, ale s nimi si poradila v klidu chytající Horešovská. Na druhou půli ji v brance vystřídala Kvízová a ta navázala na její výkon a žádný gól za svá záda nepustila. Dva velmi dobré výkony přidaly Truksová a Balázsova. Hráčky teď odjíždějí na reprezentační sraz, poté ještě proběhne několik tréninků a potom už zasloužené volno. Poděkování patří celému realizačnímu týmu a plus poděkování za pomoc trenérovi Karlu Truksovi.” 
1. liga dorostenek, 9. kolo 
FC Baník Ostrava – AC Sparta Praha 0:2 (0:0) 
Branky: 71. Daníčková, 88. Krůtová 
Sparta: Horešovská (46. Kvízová) - Trnovcová (46. Harantová), Krůtová, Truksová, Lesáková, Bilá (62. Bardová), Jakubů (85. Douderová), Balázsová, Daníčková, Buriánková, Rupcová 

Další novinky