Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
InformaceMuži ASPARTA iD

Takovou atmosféru jsem nezažil

Brian Priske na tiskové konferenci

Sdílet

I po vítězství nad Olomoucí se Brian Priske účastnil pozápasové tiskové konference. Dánský trenér hovořil o taktice domácího mužstva, celkovém umístění po základní části nebo atmosféře, kterou na venkovním utkání během své kariéry asi ještě nezažil.

PRISKE | Takovou atmosféru jsem nezažil

O prvním místě po základní části
Jsme samozřejmě rádi, že se nám podařilo umístit na prvním místě. Jde o první cíl, kterého jsme chtěli před začátkem sezony dosáhnout. Naši hráči si to zasloužili, a to i proto, že jsme získali spoustu bodů. Nevím, jestli si můžeme titul prohrát ve zbytku sezony sami. Ostatní týmy v české lize také mají svou kvalitu. Navíc víme, že v nadstavbě nás snadná utkání nečekají. Musíme tvrdě pracovat a soustředit se nejen na každý další zápas, ale hlavně na každý den v tréninku.
O skvělé atmosféře
Nevzpomínám si, že bych za svou kariéru zažil podobnou atmosféru. Mám pro fanoušky obrovský respekt.  Byli skvělí po celou dobu zápasu a tlačili hráče za úspěchem. Je to ukázka toho, čeho jsme tady společně dosáhli. Tvoříme jeden tým a je vidět, že fanoušci oceňují, co hráči pro Spartu odvádějí. Myslím, že to nemůžu slovy dostatečně ocenit.
O absenci Martina Vitíka
Včera si otočil kotník a z toho důvodu dnes nenastoupil. Nemělo by jít o nic vážného, je to přeci jen mladý kluk.
SPARTA iD

Celý článek je dostupný pouze přihlášeným uživatelům.

Další novinky