Ligová fotbalová asociaceChance Liga
NovinkyWU-13

WU13: Jednoznačný zápas s Duklou

Mladé sparťanky vyhrály o dvacet branek

Sdílet

V 16. kole 1. ligy mladších žákyň přivítaly mladší žákyně Sparty tým Dukly. Utkání hodně poznamenal silný vítr, který posouval vše, co mu stálo v cestě, a tak se na hřišti občas objevila meta nebo kužel.
Žákyně vstoupily do utkání rozpačitě a proti obrannému bloku soupeře se snažily strhnout vše individuálními výkony, což vzhledem k přehuštěnému prostoru u soupeřovi branky nebylo to správné řešení. Následně však našly cestu a otáčením hry s průnikovými nahrávkami udělaly z utkání jednoznačnou záležitost.   
Komentář trenéra Petra Nedvěda: „V první půli jsme nehráli tak, jak bychom chtěli. Děvčata se snažila řešit situace hlavně 1v1, což bylo vzhledem k množství bránících hráček u branky soupeře dost složité. Následně se nám podařilo přenést do utkání prvky z tréninku a k vidění byla velká spousta správně vyřešených situací ať už v mezihře, otáčení hry nebo přechody mezi řadami. Nadále však máme spoustu práce před sebou. Na Velikonoce mají hráčky volno, následující víkend jedeme do Plzně a začíná i 2. liga mladších žákyň.” 
1. liga mladších žákyň, 16. kolo, 23. 3. 2024 
AC Sparta Praha – FK Dukla Praha 20:0 
Branky: Gablíková 11, Machová 2, Chmelová 2, Piovarči, Martinů, Voříšková, Maxová, Kašparová 
Sestava: Mikanová, Táborská, Machová, Piovarči, Martinů, Hutsuliak, Voříšková, Porupková, Chmelová, Maxová, Gablíková, Kašparová, Norková 
Fotogalerie zde.

Další novinky