Ligová fotbalová asociaceChance Liga
Novinky

Dívkám se o víkendu dařilo

Většina výběrů dokázala zvítězit

Sdílet

O víkendu odehrály dívčí kategorie několik zápasů. Většina kategorií své zápasy dokázaly zvítězit.
WU13
Výběr dívek WU13 nastoupil proti výběru chlapců z Vyšehradu. Naše hráčky dokázaly zápas zvítězit 10:2. Čtyři branky si připsala Aneta Kurzweilová.

AC Sparta Praha WU13 – FK Slavoj Vyšehrad 10:2
Dívky 2012/2013

Holky z této kategorie změřily síly s chlapeckým výběrem Motorletu Praha. I přes veškerou snahu se jim ale vítězství udolat nepodařilo a podlehly svým soupeřům 5:12.

AC Sparta Praha 2012/2013 – FK Motorlet Praha 5:12
WU11
Kategorie od jedenácti let se utkala se Slavojem Vyšehrad. V prvním utkání soupeřkám podlehly 11:17. Čtyři branky zaznamenala Viktorie Starčevská.

Ve druhém utkání naše dívky naopak zvítězily 20:3. Sedm branek vstřelila Klára Drtinová.

AC Sparta Praha – FK Slavoj Vyšehrad 31:20
WU9
Dívky do devíti let odehrály utkání s Chodovem.

“Holkám se v mnoha situacích povedlo soupeři odebírat míč již v začátcích útočné akce. Velký progres holky zaznamenaly v rychlosti, rozehrávání situací od brankářky či v rozehrávky od postranní čáry,” hodnotí zápas Martin Hejno.

WU7
V prvních minihrách této sezóny naše hráčky do sedmi let změřily síly s čistě klučičími týmy Spartaku Kbely a Březiněvsi.

Výkony holek trenéry velmi potěšily, protože bylo vidět mnoho hezkých fotbalových okamžiků, kdy se snažily obcházet soupeře do volného prostoru. V pokročilejší fázi miniher u holek byla vidět snaha o aktivní odebírání míče soupeři. 

Sdílet

    Další novinky