Ligová fotbalová asociaceChance Liga

Vstupenky na odvetu s Shamrock Rovers jsou stále k dispozici na Enigoo.

RozhovoryMuži A

Jsem rád za přístup všech

LK37 po Slovácku

Sdílet

Ladislav Krejčí nastoupil po boku Bořka Dočkala a Davida Pavelky v základní sestavě proti Slovácku. Sparta poslední domácí zápas základní části zvládla, v atraktivně hraném utkání jsme porazili Slovácko 3:1. Krejda si po zápase cenil přístupu všech spoluhráčů.
Jak hodnotíš zápas?
Byl vítězný, za to jsme moc rádi. Uvědomujeme si, o co všichni hrajeme. Jsem rád za přístup, za to, jakým stylem jsme dokázali vyhrát. Díky za to všem klukům i celému realizáku.

LK37 | Vážím si přístupu kluků

Jak důležitá byla branka na 2:1 ještě před poločasem?
Hodně důležitý. Samozřejmě to bylo po jejich chybě, ale Dočky byl dobře postavený, dobře to odpresoval. To byl ten rozhodující okamžik, odskočili jsme jim. Věděli jsme, že jsou na nás dobře kondičně připravení, ale myslím, že jsme to zvládli dobře.
Nastoupili jsme v obměněné sestavě kvůli zdravotním problémům. Chystali jste se na to dopředu?
Na poslední chvíli se tam něco řešilo, ale zvládli jsme to. Jenom to ukazuje kvalitu a zkušenost kluků, že se s tím dokázali vypořádat. Klobouk dolů před nimi.
Adam Hložek odehrál 100. zápas v české lize, jak Adama vnímáš?
Klobouk dolů i před ním. Určitě mohl dát víc gólů, taky mi na víc branek přihrát… Ale je to borec. Je to vzor nás všech, jsem za něj strašně rád. Doufám, že mu to půjde takhle dál.

Další novinky