Ligová fotbalová asociaceChance Liga

Vstupenky na odvetu s Shamrock Rovers jsou stále k dispozici na Enigoo.

NovinkyWU-21

Prohra ve třetím přípravném zápase

Béčko odehrálo odložené utkání se Slavií

Sdílet

Naše rezerva ve středu odehrála odložený přípravný zápas s dorostenkami Slavie. Utkání se více vydařilo soupeři, který si došel pro konečnou výhru 5:0.
Průběh utkání ztěžovalo nepříznivé počasí, kdy se vystřídal déšť se sněhem. V jedenácté minutě šly do šance sparťanky a následoval protiútok Slavie, v obou případech zasáhly brankářky a míč nepustily za svá záda. Po nedovoleném zákroku brankářky Beránkové v 19. minutě byl nařízen pokutový kop pro Slavii, která tuto šanci využila – 0:1. Ve 27. minutě vsítil soupeř po obehrání gólmanky druhý gól zápasu – 0:2. Po rozehrávce Sparta ihned zkoušela ohrozit branku střelami z dálky, které však neskončily gólem, a naopak po dvou minutách hry znovu inkasovala – 0:3. Čtyři minuty před koncem první půle Slavia znovu udeřila a po chybě v obraně byla Beránková překonána lobem – 0:4.
Ve druhém poločase se hra vyrovnala a sparťanky se tlačily k zlepšení vývoje zápasu. Do zajímavé situace se v 70. minutě dostala Lucie Skrčená, když přešla přes obranu a zastavila ji až gólmanka. Nadvakrát pak byly vychytány i pokusy Anety Svobodové. Přes sparťanské snažení se nepodařilo vsítit branku a soupeř deset minut před koncem hrací doby ještě upravil stav utkání na konečných 0:5.
Přípravný zápas, 7.2. 2024
AC Sparta Praha B – SK Slavia Praha WU18 0:5
Sestava Sparty: Beránková – Bárková, Motyčková, Nováková – Hoffmann (45. Bílá), Truxová, Skrčená (62. Stanislavová), Svobodová – Lindáková (78. Bardová), Trachtová (78. Litvanová)

Další novinky