Ligová fotbalová asociaceChance Liga

Vstupenky na odvetu s Shamrock Rovers jsou stále k dispozici na Enigoo.

NovinkyU-15

Mistrovská utkání starších žáků

Kategorie U15 & U14

Sdílet

Starší žáci přivítali doma v dalším kole České ligy žáků Liberec U14 si zastřílela a vyhrála přesvědčivě 12:1. Starší U15 také na hřišti dominovala a nebýt soupeřova brankáře, výsledek by byl vyšší než 4:0.
AC Sparta Praha U15 – Slovan Liberec U15 4:0 (1:0)
Branky: 40. Cettl, 51., 62. Krulich, 67. Kačer.
AC Sparta: Kulíšek, Piralic, Váňa, Říha (41. Rebibo), Káža (41. Horák), Cettl, Kačer, Ingardia, Rožánek (61. Pomykáček), Krulich, Boháč (41. Novák).
Naši kluci se celé utkání tlačili dopředu a Liberec přehrávali. V obou poločasech si dokázali vytvořit velké množství střeleckých šancí, které většinou skončily špatnou finální přihrávkou nebo skvělým zákrokem soupeřova brankáře. Skóre otevřel Cettl až ve 40. minutě po přihrávce od Krulicha, který poté sám zvyšoval hlavou po rohu Horáka. Na rozdíl tří branek zvýšil opět Krulich po dorážce střely Rebiba. Poslední branku utkání si po centru Pomykáčka připsal Kačer.
Utkání zhodnotil hlavní trenér Martin Kumšta: „Představa nás všech o průběhu a výkonu byla určitě jiná, než jak zápas probíhal. Vázla nám přesnost přihrávek a převzetí míče dopředu. Když už jsme se za obranu dostali, přišla nepřesná finální přihrávka nebo jsme se nepohybovali ve správných prostorech. Šancí si i tak dokážeme vypracovat dost, naše proměňování je ale slabé.“
AC Sparta Praha U14 – Slovan Liberec U14 12:1 (10:0)
Branky: 1., 8., 23., 25., Tošnar, 2. Feit, 11. Kačur, 17. 52. Saal, 20. Marek, 36. Job, 39. vlastní, 47. Winter. – 74. Přibyl.
AC Sparta: Randa, Prince (41. Benedikt), Winter, Saal, Tesař (41. Filípek), Feit, Tošnar (60. Kulíšek), Kačur, Marek, Job (44. Strejček), Diviš.
Utkání zhodnotil hlavní trenér Michal Vychodil: „Gólový vstup do utkání měl velmi pozitivní vliv na náš výkon do přestávky. Příjemně se koukalo na herní projev a hladovost, se kterou jsme šli po dalších a dalších brankách. Po pauze jsme však již nedokázali udržet takovou kvalitu. Hosté zlepšili svůj výkon, a tím se zápas stal vcelku vyrovnanějším, i co se do poměru zakončení týká. V těchto chvílích jsem u některých očekával výraznější individuální výkony...“

Další novinky