Ligová fotbalová asociaceChance Liga
RozhovoryMuži A

Fantasticky nás podržel brankář

Martin Hašek po Bohemce

Sdílet

Martin Hašek nastoupil proti svému bývalému klubu z Ďolíčku a patřil k nejvýraznějším postavám utkání. Jeho krásná branka na tři nula dala Spartě klid a pravděpodobně bude kandidovat na gól měsíce.

HAŠEK | Hečis nás fantasticky podržel

Jak hodnotíš zápas?
Začali jsme rychlým gólem, což by normálně mělo být výborné, ale tentokrát to bylo spíš dvousečné. Sice jsme šli do vedení, ale z nějakého důvodu nás to neuklidnilo, nenastartovalo nás to a pustili jsme soupeře do nejedné šance. To je špatně, to jsme nechtěli. Šance jsme přežili zásluhou štěstí a hlavně Milana Heči, který tam měl pár fantastických zákroků. Pak jsme dali druhý gól, i po něm jsme ještě soupeři dovolili jednu čistou šanci. Ač jsme vedli o poločase 2:0, ten výkon nebyl ideální, hlavně z pohledu defenzivy. Do druhé půle jsme nastoupili lépe a třetí gól to rozhodl. Pak už jsme dohrávali v klidu a užili jsme si s fanoušky příjemné chvilky.
Fanoušků dorazilo přes 12 tisíc. Jak moc si toho vážíte?
Je to příjemné, když lidi přijdou a projeví nám tím důvěru, fandí a jsou s námi. Když je cítíme za zády, je to příjemný pocit.
Vstřelil si krásný gól. Takhle sis to plánoval?
Dá se říct, že jo. Viděl jsem, jak se to od Kozy vykulilo a šlo mi to ideálně na obstřel. Chtěl jsem to takhle trefit, podařilo se. Mám z toho velkou radost, protože takhle pěkný gól člověka potěší.
Před zápasem se přálo tvému otci k padesátinám. Bylo i tohle pro tebe v zápase motivační?
Nic proti tátovi, ale vůbec jsem na něj nemyslel. Slušelo mu to, ale při zápase jsem ho v hlavě neměl. Myslím, že už mám ve Spartě víc gólů než on, takže…

Další novinky