Ligová fotbalová asociaceChance Liga
NovinkyMuži A

Udrželi jsme správně nastavenou hlavu

Dávid Hancko po vítězství nad Baníkem

Sdílet

Dávid Hancko se proti Baníku zapsal mezi střelce, když v prvním poločase otevřel skóre zápasu. Svou jistou hrou dozadu navíc přispěl k tomu, že Sparta udržela nulu a porazila Baník 5:0!

HANCKO | Na hřišti jsme se podporovali

V čem vidíš příčinu vysokého vítězství?
Takhle nějak jsme chtěli, aby to vypadalo i v těch předešlých zápasech, ale bohužel to nevyšlo. Před zápasem jsme si sedli, popovídali jsme si společně, to samé v šatně. Bylo cítit, že všichni víme, že to je klíčový zápas.
Pomohl výsledku i soupeř a jeho taktika?
Chystali jsme se na ně, věděli jsme, co chtějí hrát. I v přecházejících zápasech jsme byli také připraveni, ale dnes ta ochota pracovat a vášeň byly obrovské. Bylo to důležité, protože s Baníkem vždy rozhodují souboji. V neděli to bude podobně soubojový zápas, takže si z toho máme co vzít i pro další zápas.
Jak moc pomohli fanoušci?
To ano, ale tentokrát chci pochválit i kluky na hřišti za koncentraci, pořád jsme se koučovali do pozitivna, aby nám to v hlavě neujelo. Věděli jsme, že nás soupeř bude chtít vyprovokovat, ale my jsme si hráli svou hru. Rychlý fotbal, kvalitní kombinace. Nesmíme mít ale hlavu v oblacích a připravit se pořádně na neděli.
Na celý rozhovor se podívejte ve videu!

Další novinky