Ligová fotbalová asociaceChance Liga
Informace

Návštěvnické info na Baník

Rozestupy, roušky a platby ideálně kartami!

Sdílet

Další zápas na Letné exkluzivně pro naše permanentkáře!! Utkání proti Baníku se může zúčastnit přibližně 4000 lidí, tři tisíce lístků tak mohly být nabídnuty našim fanouškům. Moc se na vás na stadionu těšíme, zároveň ale opět připonáme několik extra pokynů, které nebývaly v Generali Česká pojišťovna Areně zvykem.
Stadion se pro vás otevře hodinu před výkopem utkání, to znamená v 19:00. Je potřeba, abyste se řídili tím, co máte na své vstupence. To znamená, že nezáleží na tom, kterým vstupem běžně chodíte na svou permanentku, rozhodující je informace na vstupence na zápas proti Plzni. Zároveň upozorňujeme fanoušky, že je vzhledem k bezpečnostním opatřením naprosto zásadní, aby seděli na místech, která mají napsaná na svých vstupenkách a dodrželi tak povinné rozestupy. Jen pokud budou v tomto směru všichni zodpovědní, ukážeme, že si fotbal zaslouží důvěru a že postupně můžou bezpečnostní opatření dál povolovat. 
Všechny fanoušky, kteří se chystají na stadion, prosíme, aby si s sebou vzali roušku nebo jinou ochranu dýchacích cest. Při samotném utkání v době, kdy budete sedět na svém místě, roušku nemusíte mít nasazenou. Je ale potřeba, abyste si zakryli dýchací cesty ve chvíli, kdy se budete pohybovat kdekoliv mimo své místo a budete tedy potkávat další fanoušky. Na jednotlivých vstupech i na toaletách bude k dispozici dezinfekce, žádáme fanoušky, aby ji používali.
V průběhu zápasu bude na stadionu v každém sektoru k dispozici občerstvení. Připomínáme, že na všech stancích lze platit kartami! Tuto metodu platby vzhledem k aktuální situaci doporučujem, abychom na stadionu byli všichni co nejvíc v bezpečí. Na stadionu platí zákaz prodeje alkoholu osobám mladším 18 let. Nezapomeňte si tak s sebou na zápas vzít platný doklad totožnosti. Může se stát, že si ho obsluha před prodejem alkoholického nápoje vyžádá. 
Prosíme, abyste se zdrželi návštěvy stadionu, pokud na sobě cítíte příznaky nastupující nemoci, máte teplotu nebo respirační potíže. Všichni se moc těšíme na fotbal s fanoušky, chápeme vaši touhu navštívit Letnou, ale pokud máte jakékoliv podobné potíže, dejte prosím přednost zdraví všech ostatních sparťanů na stadionu.
  • Zápas: AC Sparta Praha – FC Baník Ostrava
  • Datum: 23.6.2020
  • Soutěž: FORTUNA:LIGA, nadstavbová skupina o titul, 2. kolo
  • Výkop: 20:00
  • Stadion: Generali Česká pojišťovna Arena  
  • Přímý přenos: O2 TV sport

Sparta - Baník

Sdílet

    Další novinky