Ligová fotbalová asociaceChance Liga
NovinkyMuži A

Lepší než v Opavě, chyběly góly

Karlsson po Opavě

Sdílet

David Moberg Karlsson po gólové asistenci v Opavě přidal proti Mladé Boleslavi už přímo branku. Ta byla jediná v celém zápase a tím pádem rozhodla o tom, že tři body zůstali na Letné. Po utkání Karlsson duel hodnotil pro naši klubovou kameru.
Davide, jak si viděl zápas proti Mladé Boleslavi?
Myslím, že to byl krok kupředu. V Opavě jsme sice dali víc gólů, ale nehráli jsme tam dobře. Dneska to bylo lepší, ale samozřejmě musíme dávat víc gólů. Když to spojíme, lepší hra a víc gólů, bude to znamenat, že jsme na správné cestě.
Nevytvořili jsme si ale málo šancí, na to, že jsme hráli proti jednomu z nejhorších týmů ligy?
Opava měla ale snad jeden sedm bodů, ale stejně, hrála lépe než my a držela víc míč... Takže myslím, že dneska to určitě bylo lepší. Posledních patnáct minut ale nebylo dobrých, měli jsme víc držet míč, hrát jednodušeji. Nakonec jsme ale mohli dát víc gólů, já trefil tyč, pak jsem měl i šanci na druhý gól, chodili jsme dva na dva a tři na tři... Kdybychom dali rychlejší první gól, vypadalo by to taky jinak. Ale hráli jsme mnohem lépe. Samozřejmě by bylo ideální, abychom doma hráli víc s míčem a nutili je běhat, ale bylo to lepší než v Opavě.

KARLSSON | Lepší než v Opavě, chybělo víc gólů

Na konci jste působili unaveně. Bylo pro tým složité zvládnout tři zápasy v týdnu po tak krátké pauze?
Můj problém byl, že jsem byl tři týdny nemocný a před Opavou jsem měl jen jeden trénink. Samozřejmě je vždycky náročné hrát tři zápasy v týdnu, ale zvládáme to, to není problém.
Získal jsi cenu pro hráče utkání. Mě ale zajímá, jak vnímáš výkon Florina a jeho další důležité zákroky.
Byl úžasný. Je normální, že ocenění dostane střelec, ale... Vlastně už jsem to dlouho nevyhrál, mám z toho radost, takže žádný Florin! Ne, dělám si legraci. Florin je úžasný, už v Opavě nás za stavu 1:0 a 2:0 velmi podržel. Je to výborný gólman a jsme rádi, že ho máme. 

Další novinky