Ligová fotbalová asociaceChance Liga
NovinkyU-14

U14 vítězem Memoriálu T. Kameníka

Ve finále zdolala domácí Teplice

Sdílet

Sparťanská čtrnáctka se ve středu 16. srpna zúčastnila tradičního Memoriálu Tomáše Kameníka v Teplicích. Na akci, na které startovalo šest mužstev, se naši kluci těšili ze zisku zlatých medailí.
Účastníci 35. ročníku turnaje byli rozděleni do dvou skupin po třech. V základní fázi jsme nastoupili proti Ústí nad Labem a výběru Ústeckého kraje.
Základní skupina:
AC Sparta Praha – FK Ústí nad Labem 8:1
Góly ACS: Schejbal (3), Rus, Kostečka, Hrodek, Kmeť, Šimeček.
AC Sparta Praha – výběr Ústeckého kraje 1:1
Gól ACS: Klíma.
Po výhře a remíze jsme ve skupině obsadili 1. místo. Turnaj následně pokračoval souboji o konečné umístění podle postavení v tabulkách. Vítězem druhé skupiny se staly domácí Teplice, se kterými jsme si to rozdali o celkové prvenství.
Finále:
AC Sparta Praha – FK Teplice 0:0, 4:2 na penalty
V řádném hracím čase gól nepadl a o držiteli zlatých medailí musely rozhodnout pokutové kopy. V těch naši kluci zachovali pevnější nervy a zvítězili, díky čemuž jsme se těšili z celkového triumfu.
Nominace Sparty: Dyntar, Hruška – Kostečka, Holoubek, Průša, Dudek, Kronberger, Hrdlička, Klíma, Makovský, Rus, Šimeček, Kmeť, Hrodek, Schejbal.
Trenér Tomáš Kabelák hodnotí Memoriál Tomáše Kameníka: „Na turnaji jsme měli možnost vyzkoušet různé varianty pohybu hráčů na hřišti v různých pozicích. Herně jsme byli většinu času turnaje aktivnějším týmem, nicméně naše kreativita a výběr místa v útočné třetině nebyly ideální. Proto jsme, s výjimkou úvodního duelu, dokázali vstřelit pouze jednu branku. Celkově nebyl náš výkon tak přesvědčivý, jak bychom si určitě všichni představovali.“

Další novinky