Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
Informace

Organizační info před AIK

V úvodním utkání letní přípravy vyzveme švédského soupeře

Sdílet

Pauza je u konce! Po více než měsíční pauze se opět představíme doma v epet ARENĚ, kde v prvním utkání letní přípravy vyzveme švédský AIK. Letenský stadion otevře své brány přesně 60 minut před výkopem.
  • Zápas: AC Sparta Praha – AIK Fotboll
  • Datum: 29. 6. 2023
  • Soutěž: přípravné utkání
  • Otevření stadionu: 14:00
  • Výkop: 15:00
  • Stadion: epet ARENA
  • Vstupenky: jsou k dispozici zde. Na utkání platí permanentky na sezonu 2024/25!
  • Přímý přenos: sledujte na našem webu pouze pro předplatitele Sparta UNLIMITED.
  • Parkování: fanoušci mohou využít parkování na Letenské pláni
Voda zdarma
Na každém vchodu na stadion bude pro fanoušky k dispozici voda. Z důvodu očekávaných vysokých teplot budou v provozu také vodní mlhy.
Informace k dětským fanouškům
Zajištění bezpečnosti na stadionu je naší prioritou a musíme k této oblasti přistupovat s maximální odpovědností a v souladu s předpisy. Zkušenost z posledních let nám ukazuje, že je bezpodmínečně nutné, aby každý fanoušek, který přichází do epet ARENY, měl vlastní vstupenku nebo permanentkou garantované sedadlo. Z tohoto důvodu nadále není možný vstup zdarma pro děti do 110 cm, a i malí návštěvníci tak musí mít vlastní permanentku nebo vstupenku.  
Pořiďte si sparťanský merch
Zastavte se v našem fanshopu, který pro vás bude otevřen již tři hodiny před začátkem zápasu, tedy od 12:00, a také hodinu po jeho skončení. Stánek se sparťanskými produkty můžete zároveň navštívit přímo na stadionu na vstupu A.
Tíží vás něco? Odložte si v úschovně
Máte možnost využít služeb úschovny, která se nachází na Letenské pláni přímo naproti stadionu. Otevřena bude hodinu a půl před výkopem, zavírat bude hodinu po konci zápasu. Cena se odvíjí dle typu a velikosti uložené věci, platit se dá v hotovosti i kartou.
  • drobné předměty 50,- Kč/ks (deštník, selfie tyč, spreje, parfémy, kapesní nůž apod.)
  • zavazadlo 100,- Kč/ks (batoh, taška, laptop apod.)
Pozor: Do epet ARENY vás vpustí pouze s nezbytně nutnými osobními věcmi. Nenoste s sebou prosím tedy předměty, které na stadion nepatří. Jedná se zejména o předměty, které nemůžete mít po celou dobu utkání při sobě. Odkládaní jakýchkoli předmětů do uliček a prostoru schodiště je nepřípustné. Pokud přijdete například s notebookem nebo středně velkým zavazadlem, je na individuálním posouzení bezpečnostní služby stadionu, zda budete na stadion vpuštěni.
Podpořte Nadační fond ACS, nebo tvorbu chorea
Po celém stadionu najdete sběrné boxy na vratné kelímky. Vhozením kelímku do jedné, či druhé části boxu můžete přispět padesáti korunami na fanouškovský choreo fond, nebo na Nadační fond ACS. Kelímky je samozřejmě nadále možné vrátit na určených místech, a získat tak zálohu zpět.
Máte zdravotní omezení? Kontaktujte nás
Potřebujete-li ke svému pohybu zdravotnickou pomůcku, například berle, kontaktujte nás s dostatečným předstihem na e-mail bezbarier@sparta.cz, abychom pro vás mohli vyčlenit vstupenky do míst, které jsou vyhrazeny pro osoby se sníženou motorikou či jinými zdravotními problémy. Pokud tak neučiníte, vystavujete se riziku, že z důvodu vaši bezpečnosti a bezpečnosti ostatních diváků nebude možný váš přesun na daná místa a nebudete na stadion vpuštěni.

Sdílet

    Další novinky