Ligová fotbalová asociaceChance Liga

Vstupenky na odvetu s Shamrock Rovers jsou stále k dispozici na Enigoo.

Novinky

David Novotný nastoupí v derby!

Další posila proti Slavii!

Sdílet

Už v minulých dnech jsme vás informovali o tom, že v neděli desátého května za nás do virtuálního derby nastoupí Adam Karabec, Adam Hložek a Jiří Kladrubský. Dalším jménem na soupisce je herec a náš velký fanoušek David Novotný, který je prvním zástupcem z kategorie slavní fanoušci!

David Novotný na derby

„Bude to válka, jak říkají trenéři. Derby by vždycky měla být válka. Tahle věc sice symbolizuje takovou závorku ve válce mezi Spartou a Slavií, spojujeme se společně pro to, abychom vydělali peníze pro potřebné, ale já do toho i tak půjdu naplno,“ hlásí David. „Budu se snažit být nelítostný!“
Virtuální derby proběhne ve hře Fifa, David bude mít přesně jeden zápas, aby ukázal fanouškům i divákům České televize své dovednosti s ovladačem: „Hraju docela často, ale víceméně jen proti počítači, nemám zkušenosti proti reálným lidem. Mám naučené fígle, které asi nebudou fungovat,“ vysvětluje David.
„Budu nervóznější než před jakoukoliv premiérou, pot se mi pořine po celém těle,“ dodává na závěr s úsměvem David.
Zápas proti Slavii začíná v neděli 10. května v 11:00, celkem do něj na každé straně zasáhne osm hráčů. Přímým přenosem ho odvysílá ČT sport. Symbolické vstupenky, kterými podpoříte zdravotní sestry, si můžete zakoupit ZDE.

Sdílet

    Další novinky