Ligová fotbalová asociaceChance Liga

Vstupenky na odvetu s Shamrock Rovers jsou stále k dispozici na Enigoo.

NovinkyU-19

Góly jsme soupeři darovali

Trenér U19 Petr Janoušek po porážce se Zbrojovkou Brno

Sdílet

Naposledy vedl při domácím zápase ještě mladší dorostence. Proti Zbrojovce Brno už stál trenér Petr Janoušek na lavičce devatenáctky. Premiérové vítězství doma si však nepřipsal, protože jeho svěřenci podlehli Brnu 2:4.
Jak vypadlo utkání z vašeho pohledu?
Myslím, že do poločasu jsme odehráli celkem slušný zápas, bohužel jsme soupeři darovali góly po vlastních nevynucených chybách a sami jsme nedokázali proměnit vyložené příležitosti. Je třeba se vyvarovat laciných chyb a nezahazovat šance, abychom mohli pomýšlet na vítězství.
Několik hráčů základní sestavy nastoupilo ve středu v rámci Premier League International Cupu v zápase proti Readingu, stihli si hráči odpočinout?
Stoprocentně. V tom problém nebyl, kluci mají tady na Strahově veškerý servis, aby byli připraveni na utkání proti Zbrojovce. Navíc realizační tým odvedl skvělou práci včetně fyzioterapeutů nebo masérů.
V prvním poločase došlo ke dvěma hraničním momentům, kdy míč po odrazu od břevna zamířil na zem a ven. V obou případech rozhodčí gól neuznal. Odvíjel by se zápas jinak, pokud by to byly branky?
Z mojí pozice u lavičky nemohu soudit, zdali míč byl či nebyl v brance. Chytřejší budeme po video rozboru. Brankář hostí sice přiznal, že míč alespoň v jednom případě překročil brankovou čáru, ale rozhodnutí je vždy na rozhodčím. Pokud by jednu branku uznal, šli bychom do druhého poločasu s jednobrankovým vedením, ale na to se nelze vymlouvat, protože jsme měli další příležitosti, které jsme měli proměnit.  
1 / 68

Další novinky