Ligová fotbalová asociaceChance Liga

Vstupenky na odvetu s Shamrock Rovers jsou stále k dispozici na Enigoo.

Novinky

Informace pro fanoušky cestující na Kypr

O postupu do jarních bojů Evropské ligy rozhodne zápas v Limassolu

Sdílet

Vývoj skupiny C v podzimní části Evropské ligy rozhodl, že postup do jarní části máme ve svých rukou. Stačí nám porazit venku kyperský Aris Limassol. Za postupem Spartu poženou stovky fanoušků a po včerejším utkání čekáme zájem dalších. Proto si přečtěte informace pro ty, kteří si teprve letenky budou pořizovat
Základní informace jsou k dispozici na stránkách ministerstva zahraničí;, ale základní informací je, že přiletět na Kypr můžete pouze na letiště v Larnace a Pakosu, protože letiště v Nikósii je v turecké části, odkud vás do jižní části Kypru nepustí. V Limassolu žádné letiště není, proto se sem musíte přepravit autem. Buď si na celý pobyt automobil můžete půjčit nebo využijte taxi. Z Larnaky do Limassolu by cesta měla stát 1200,- CZK. 
Stadion Arisu se nachází za městem, kam nevedou žádné rozumné cesty. Nejlepší je tak využít půjčené auto, taxi nebo sledovat sociální sítě Sparta Fans, kde bychom měli sdílet informace o shuttle autobusech pro naše fanoušky z města a zpátky po zápase. 
Ohledně vstupenek je nejlepší pozorně přečíst tento článek. Kvóta 500 vstupenek bude brzy vyprodaná, proto budeme žádat o rozšíření naší kapacity pro další fanoušky.

Sdílet

    Další novinky