Ligová fotbalová asociaceChance Liga

Vstupenky na odvetu s Shamrock Rovers jsou stále k dispozici na Enigoo.

RozhovoryMuži ASPARTA iD

Jsem na kluky pyšný!

Trenér Sparty Brian Priske na tiskovce po výhře nad Betisem

Sdílet

Trenér Sparty Brian Priske usedl po výhře nad Betisem v Evropské lize mezi novináře a hodnotil utkání. Přečtěte si přepis trenérových slov.

PRISKE | Jsem na kluky moc pyšný!

Trenére, jak byste zhodnotil utkání?
Samozřejmě to byl těžký zápas proti velmi těžkému soupeři z La Ligy. Ukázali dostatek kvality. My jsme byli soustředění celých 90 minut. Hráli jsme velmi týmově. Každý se držel herního plánu do obrany i do útoku. Je to pro nás velký výsledek v Evropské lize i celkově. Snažili jsme se hrát svůj fotbal proti velmi dobrému soupeři. Jsem na hráče moc pyšný za ten výkon ve více než 90 minutách.
Proč nehrál Sørensen? Byl to velký zásah?
Měl zranění z včerejšího tréninku. Museli jsme to trochu změnit. Měli jsme Panyho, Krejčího. Hráli skvěle. Když se dnes podíváte na výkon Vitíka, byl také velmi dobrý.
Co jste po zápase cítil? Hrdost, nadšení, euforii?
Celkově jsem na tým moc pyšný, jak kluci dnes hráli. Bylo to v mnoha ohledech fantastické proti velmi dobrému soupeři, favoritovi na první místo. V obraně i na míči. Věděli jsme, že musíme zkusit hrát náš fotbal a zároveň působit velmi dobře jako tým. Dnes bylo fantastické vidět kluky hrát celých 90 minut. Počínali jsme si v režii zápasu velmi dobře. V první půli jsme soupeři povolili dvě šance. Proto ale máme také brankáře, který nám v tomto ohledu pomohl. Jsem opravdu moc a moc pyšný.
SPARTA iD

Celý článek je dostupný pouze přihlášeným uživatelům.

Další novinky