Ligová fotbalová asociaceChance Liga

Vstupenky na odvetu s Shamrock Rovers jsou stále k dispozici na Enigoo.

NovinkyMuži A

Jsem na sebe přísný

Birmančević vstřelil počtvrté v této sezoně v utkání dva góly

Sdílet

Veljko Birmančević přispěl k vítězství nad Bohemians dvěma góly, které v Ďolíčku vstřelil ve druhém poločase. Srbský fotbalista tak pomohl k obrazu z 0:1 na 3:1 a už počtvrté v této sezoně vstřelil v jednom utkání dva góly. Po zápase předstoupil na tiskové konferenci před přítomné novináře, kterým odpovídal na jejich dotazy.
O důležitosti výhry
Pro nás to bylo opravdu důležité vítězství, především proto, že jsme se v posledním zápase doma trápili. Ve Spartě musíte vyhrát každý zápas, především doma. Věděli jsme, že nás čeká těžký zápas, taková už utkání na hřišti Bohemians jsou. V prvním poločase jsme nehráli moc dobře, ale ve druhé půli jsme se zvedli a ukázali naši mentalitu.
O svých šancích v prvním poločase a změně v tom druhém
To, co jsem ukázal ve druhém poločase, byla moje mentalita. Jsem takto nastavený, chci vždy vyhrávat. I když se třeba střelecky trápím, snažím se sám sebe vyhecovat k lepšímu výkonu. Trochu tak na sebe tlačím, chci se dostávat do dalších šancí a skórovat. Stane se, že nějakou příležitost neproměníte, ale pak se to pokaždé snažit měnit tak, abych tu další dal. Jsem na sebe přísný a chci během zápasu svůj výkon zlepšovat a stupňovat.
O další šanci na hattrick
Během zápasu jsem nad tím nepřemýšlel. Před utkáním se zaměřuji spíš na to, jak bude zápas vypadat a chci se koncentrovat. Zaměřuji se na to, abych na hřišti odevzdal maximum, dostával se do šancí a ideálně je proměňoval. Třeba hattrick přijde už příště.
O Larsi Friisovi jako hlavním trenérovi
Nebylo to nějak odlišné, minimálně pro mě osobně. Přijeli jsme sem s jasným cílem vyhrát. Tak, jak už to u nás bývá v každém utkání.
O své důležitosti pro tým
Myslím si, že tohle je něco, co je mojí součástí. Svoji mentalitu se snažím ukázat v každém klubu, kde jsem působil. Trenéři, spoluhráči i fanoušci mají moji mentalitu rádi, protože se snažím bojovat a ukázat, že mi na každém souboji záleží. Projevuji na hřišti svou vášeň. Pak je snazší pro všechny ostatní mě následovat. Před zápasy sám sobě říkám, že na mě leží odpovědnost, a snažím se tak ukázat, jak by měl hráč na hřišti působit.

Další novinky