Ligová fotbalová asociaceChance Liga

Vstupenky na odvetu s Shamrock Rovers jsou stále k dispozici na Enigoo.

RozhovoryMuži A

Jsme první v tabulce, to je nejdůležitější

Ladislav Krejčí dal v Pardubicích oba góly

Sdílet

Kapitán Sparty Ladislav Krejčí vstřelil oba góly v duelu proti Pardubicím a byl klíčovou postavou pří výhře 2:1. Po utkání přišel mezi novináře, přečtěte si přepis jeho slov.
Jak těžce se dnes vítězství rodilo?
Jak jsme viděli ke konci, nebylo to nic jednoduchého. Pardubice se proti nám zlepšují každý zápas. Je vidět, že chtějí hrát fotbal. Klobouk dolů i před správnou stadionu, jak to dali dohromady. Dalo se tady hrát a my jsme to zvládli. Jako jedni z mála jsme hráli. Za pár dnů se na to nikdo nebude ptát. Zaplať pánbůh za to, že jsme vyhráli. To je pro nás nejdůležitější.
Jak probíhala příprava týmu vzhledem k tomu, že nebylo jisté, zda se bude hrát?
Připravoval jsem se normálně. Věděli jsem, že to neovlivním. Nechtěl jsem si s tím zadělávat hlavu.
Dal jste dva góly. Byla to pokaždé intuice, nebo jste věděl, že přichází centr?
Asi oboje dohromady. Intuice, a to je z toho, že jsem viděl, jak se situace vyvíjí. Skvělý balon od Kary i od Šula.
Dvě situace řešil VAR. Jak jste ty situace viděl?
Ta penalta, tu jsem měl před sebou. Hned jsem říkal panu rozhodčímu, že si myslím, že to bylo před vápnem. Tu druhou, tam jsem viděl, že hráč je za naší obranou. Ptal jsem se, jestli to nebyl ofsajd. Taky to rozhodoval VAR. Musím se na to ještě jednou podívat.
Gól v lize jste dal po čtyřech měsících. Bylo to pro vás dlouhé?
Když to řeknete takhle, dlouhé to bylo. Já se snažím pracovat pořád stejně herně i gólově, i když se daří nebo nedaří. Jsem přesvědčený o tom, že když děláte ty věci pořád stejně, dřív nebo později se to projeví. Dneska jsem pomohl góly, před tím to bylo třeba jinak. Jsme první v tabulce, to je nejdůležitější.
Cítíte už se fyzicky dobře po tom předchozím zranění?
Vždycky to může být lepší. Zatím jsem odehrál jen dva zápasy. Cítím se ale velmi dobře. Zbývá ještě pár zápasů. Doufám, že to bude ještě lepší.

Další novinky