Ligová fotbalová asociaceChance Liga

Vstupenky na odvetu s Shamrock Rovers jsou stále k dispozici na Enigoo.

Novinky

Mezinárodní konference na Letné

Sparta bude hostit mezinárodní konferenci FBIN

Sdílet

Po skončení probíhající sezony se v epet ARENĚ uskuteční Football Business Summit 2024, pořádaný organizací Football Business Inside. Mezinárodní konference bude významnou událostí pro region CEE, a Praha se tak začátkem června stane cílem pro významné představitele fotbalového a sportovního businessu z celé Evropy. Bude se jednat o první akci FBIN v České republice a pozornost bude zaměřena na inovace, technologie a data.
Akce se uskuteční na našem stadionu 4. června od 9:30 do 17:30 hodin a mezi zahraničními řečníky na Letné vystoupí například Sylvain Paggen, Customer Care Coordinator z Královské belgické fotbalové federace; Jesper Larsen, Head of Fan Recruitment z Brøndby IF; Marcus Modéer, Head of Communication z IFK Göteborg; Timm Jäger, CEO EintrachTech z Eintracht Frankfurt; Siri Wallenius, Head of International Relations z Malmö FF či Thomas Rypens, Direct to Consumer Director z Club Brugge.
Chybět samozřejmě nebudou ani zástupci Sparty, konkrétně CEO Tomáš Křivda a Digital Manager Filip Svoboda, nebo další čeští odborníci ze světa sportovního byznysu jako Tomáš Nejeschleba z ENIGOO a Svatopluk Smysl z 2:Score. Kompletní seznam řečníků najdete zde.
V minulosti se členové platformy FBIN, vedené Thomasem Maurerem, setkali například v Lucembursku, Rakousku, Itálii, Maďarsku či na Slovensku. Tato mezinárodní akce tak do Česka zavítá vůbec poprvé.
Vstupenky a více informací najdete pod tímto odkazem. Naši partneři mají možnost využít zvýhodněného vstupu na akci. Členové Sparta Business Clubu se pak mohou zúčasnit zcela zdarma.

Sdílet

    Další novinky