Ligová fotbalová asociaceChance Liga

Vstupenky na odvetu s Shamrock Rovers jsou stále k dispozici na Enigoo.

Novinky

MrRici padl ve finále, The Johny těsně pod pódiem

V hostivařském multikině Premiere Cinemas se v sobotu odehrál CZC.CZ iSportCup ve hře FIFA 19

Sdílet

V hostivařském multikině Premiere Cinemas se v sobotu odehrál CZC.CZ iSportCup ve hře FIFA 19. MrRici i The Johny uspěli v kvalifikačních kolech a své kvality potvrdili i v offline finále. MrRici se probojoval do finále, ve kterém nestačil na Lukáše Poura (‘T9Laky‘), The Johny v boji o třetí místo narazil na Štěpána Sobockiho (‘Riijk‘).
Již v poledne začalo šestihodinový klání osmi nejlepších hráčů na tuzemské scéně. Ve skupinové fázi MrRici nejprve prohrál s JamesBony28 7:10, následně ale porazil kobbycz88 poměrem 7:4 a ahugecris7 6:5. Zato The Johnymu se skupinová fáze nepovedla – prohrál všechna svá utkání a to s pozdějším vítězem T9Laky 5:8, s Riijkem 4:10 a s Emericksonem 4:5.
Pořadí ve skupinách rozhodlo o nalosování hráčů do závěrečné vyřazovací části. Oba hráči Sparta eSports svá utkání zvládli, kdy The Johny porazil JamesBony28 a MrRici přemohl Emericksona. Semifinálový souboj vyšel MrRicimu, který vyhrál v napínavém souboji nad jedním z favoritů celého turnaje, Riijkem, a postoupil tak do finále. The Johny odehrál ve svém semifinále s T9Lakym dvě vyrovnaná utkání, v obou ovšem padl. Ani bitva o třetí místo a ani finále našim hráčům nevyšlo, přesto Sparta eSports slaví dvojnásobný úspěch v podobě druhého a čtvrtého místa.
Celkové pořadí:
  1. T9Laky
  2. ACS.MrRici
  3. RIIJK
  4. ACS.The Johny
  5. až 8. místo: JamesBony28, kobbycz88, Emerickson a ahugecris7
Během finálového dne se odehrály i exhibiční utkání fotbalistů ligových týmů, mezi nimiž byl i Ondřej Zahustel.
1 / 5

Sdílet

    Další novinky