Ligová fotbalová asociaceChance Liga

Vstupenky na odvetu s Shamrock Rovers jsou stále k dispozici na Enigoo.

RozhovoryMuži A

Nelepí mi to ideálně

Tomáš Čvančara po Baníku

Sdílet

Jeden gól a jedna asistence. To je bilance Tomáše Čvančary ze sobotního utkání proti Baníku. Po závěrečné hvizdu duel hodnotil před kamerou Sparta TV.
Jaký jsi dnes prožil zápas?
U mě už tradičně nebyla první půlka úplně vydařená, ale do náběhových a soubojových věcí jsem se dostával. Já byl zvyklý víc být zapojený ve hře, tady jsem ve Spartě, udělají to místo mě jiní kluci a já jsem od toho, abych řešil tu finální fázi. Samozřejmě asi všichni vidíme, že to není úplně ideální a že mi to nelepí tolik, jak by mělo… Je potřeba na tom zapracovat.

ČVANČARA | Nelepí mi to ideálně

Ta tvoje branka ale vyžadovala docela náročné zkoordinování těla…
To ano, drželi jsme se tam navzájem. Balon letěl hodně nízko, takže jsem šel do rybičky a snažil jsem se to jenom líznout.
Pomýšlíš na korunu pro krále střelců?
Asi úplně ne.
S jakým naladěním jste šli do zápasu?
Nálada nebyla úplně ideální, co k tomu říct. Musíme se připravit na finále poháru a snažit se co nejvíc odčinit. Aby ta sezona neskončila až tak špatně.
Tobě osobně se v Olomouci moc nedařilo, jak jsi to ze sebe shodil?
To nebyl problém. Jak říkám, byl jsem zvyklý na větší zapojení do hry, v Jablonci jsem hrál na desítce a víc jsem tvořil. To tady nejsem, jsou tu hráči, kteří to umějí líp. Já jsem tu od toho, abych jejich práci zužitkoval a dával góly. Bohužel v Olomouci to nebyl zápas asi nikoho z nás, věděl jsem, že nehraju dobře a právě jsem tam šel dolů.

Další novinky