Ligová fotbalová asociaceChance Liga

Vstupenky na odvetu s Shamrock Rovers jsou stále k dispozici na Enigoo.

NovinkyWU-15

Nikola Lesáková - mládežnická hráčka měsíce

Představení třináctileté sparťanky

Sdílet

Říjnovou mládežnickou hráčkou měsíce byla zvolena Nikola Lesáková. Stejně jako předchozí vítězky byla za odměnu pozvána na Strahov, nasát atmosféru A-týmu.
Nikola začala s fotbalem ve svých šesti letech v chlapeckém týmu Sokol Zvole, který byl postupně sloučen s týmem Hájí. První sparťanskou zkušeností byl pro ni nábor na Strahově, kde se trenérům zalíbila natolik, že ji hned pozvali na řadu turnajů a v následující sezóně se stala sparťankou.
Nikola Lesáková přestoupila do Sparty v létě 2019 do týmu mladších žákyň. Letos v červnu oslavila své 13. narozeniny a v právě probíhající sezóně 2021/22 patří do kategorie starších žákyň. Zde se řadí mezi nejčastěji nastupující fotbalistky.
V 1. lize starších žákyň má bilancí šesti odehraných zápasů a dvou branek, v chlapecké soutěži přidala dalších devět utkání a vstřelila tři branky. "Jedná se o levonohou a velmi dobře rychlostně vybavenou křídelní hráčku. Mezi nejlepší vlastnosti Nikol patří určitě velká pracovitost a touha se neustále zlepšovat," říká o ní její trenér Pavel Klíma.
Předchozí mládežnické hráčky měsíce 
Markéta Březinová; - září 2021
Adéla Trachtová; - srpen 2021
Lucie Horešovská; - září 2020
Zuzana Kožuriková; - srpen 2020

Další novinky