Ligová fotbalová asociaceChance Liga
Novinky

Nový generální partner: Tipsport

Jednička na tuzemském trhu kurzového sázení se stala významným obchodním

Sdílet

Novým generálním partnerem AC Sparta Praha se stává sázková kancelář Tipsport. Vedení AC Sparta Praha se s představiteli významného hráče na poli sportovních sázek domluvilo na spolupráci na dobu neurčitou. Tipsport ihned k zahájení spolupráce připravil bonus pro fanoušky ACS.
Až v neděli vyběhnou Martin Frýdek a další sparťani na letenský trávník k úvodnímu utkání jarní části sezony proti Bohemians Praha 1905, bude na jejich dresech výrazné logo Tipsport. Novou podobu dresu klub představil ve středu 6. února na tiskové konferenci před zahájením jarní části sezony 2018/2019.
V rámci generálního partnerství získala česká sázková jednička prostor na rudých dresech při utkáních v české lize. V domácím poháru a v evropských soutěžích bude na hrudích logo T-Mobile, jak klub oznámil už dříve.
„Jsme velmi rádi, že jsme se s Tipsportem na generálním partnerství domluvili. Jedná se o silnou a respektovanou firmu, která neustále roste. A co je nejdůležitější: je ze sportovní oblasti a dlouhodobě funguje v českém fotbalovém prostředí,“ říká k uzavření kontraktu generální ředitel AC Sparta Praha František Čupr. „Předpokládáme, že partnerství bude mít přínos i pro naše fanoušky. A to díky službám, které zástupci Tipsportu připravují,“ doplňuje.
„Sparta má přes neúspěchy posledních sezon ohromný potenciál. Je to největší český klub se skvělou mládežnickou akademií, talenty zásobuje celý český fotbal. I proto jsme se rozhodli s ním navázat spolupráci z pozice jedničky na českém sázkovém trhu,“ říká marketingový ředitel Tipsportu Jan Čumpelík.
Společnost Tipsport je dlouhodobě titulárním sponzorem českého hokeje a nově spolupracuje i s řadou špičkových českých sportovců.
„Návratem ke sponzoringu fotbalu reflektujeme určitou stabilizaci, ke které u nás v tomto sportu za poslední rok došlo. Jde o logický krok navazující na úspěch letošního Tipsport Malta Cupu – soutěže, do které chceme přivést ty nejslavnější týmy,“ dodal Čumpelík.
Bookmakeři Tipsportu jsou poměrně optimističtí, pokud jde o výhled Sparty na úspěch v jarní sezoně: „Sparta sice vstupuje do jara až z páté pozice, ale třetí příčka by jí neměla uniknout. Přeskočí dosud bodově úspěšnější Jablonec i Baník Ostrava, což vyjadřuje kurz 1,9:1. Na první dvě příčky je ale ztráta už příliš velká, tomu odpovídá i kurz na titul 150:1,” říká fotbalový bookmaker Tipsportu Petr Urbanec. Spartu by tak neměla minout ani účast minimálně v předkolech Evropské ligy, což vidí bookmakeři Tipsport téměř jako jistotu při kurzu 1,01:1.
Všichni, včetně bookmakerů Tipsportu, si po odchodu Nicolae Stancia pohrávají s myšlenkou, zda se do Sparty vrátí bývalý kapitán Bořek Dočkal. Že Bořek nastoupí do konce roku 2019 za Spartu jako kapitán – kurz 2:1. O trochu skeptičtější je sázka na to, že by stihnul Spartě na hřišti šéfovat ještě v této sezoně – kurz 4:1.
Bonus pro fanoušky
První bonus připravil nový generální partner pro příznivce letenských ihned na úvod spolupráce s klubem.
Pokud se sparťanští fanoušci nově zaregistrují na www.tipsport.cz/registrace, stanou se novými členy největší komunity sázkařů, okamžitě získají kredit ve výši 125 korun (respektive 125 bonusových netů). Důležité je nezapomenout při registraci zadat akční kód ACS125. Výše částky, kterou Tipsport ocení nově registrované fanoušky Sparty a sportovního sázení, odpovídá tomu, že klub v listopadu oslavil 125 let od založení.
Dalších 150 Kč obohatí konto sparťanského fanouška po dokončení registrace a založení trvalého konta. Na základě prvního vkladu je potom možné získat další bonus ve výši až 50.000 korun. Na TV Tipsport jsou zároveň pro sázkaře dostupné přímé přenosy ze všech ligových utkání Sparty.
KURZY TIPSPORTU NA SPARTU
Sparta Praha celkově v lize 2018/2019
Sparta vítěz ligy - 150:1
Sparta do 2. místa - 22:1
Sparta do 3. místa - 1,9:1
Sparta se kvalifikuje do EL v sezoně 2019/2020 (předkolo nebo základní skupina)
ANO - 1,01:1
NE - 15:1
Sparta v základní skupině Ligy mistrů v sezoně 2019/2020
ANO - 150:1
Bořek Dočkal nastoupí za Spartu v 1. lize jako kapitán do konce roku 2019
ANO - 2:1
Bořek Dočkal nastoupí za Spartu v 1. lize jako kapitán do konce sezony 2018/2019
ANO - 4:1

Sdílet

    Další novinky