Ligová fotbalová asociaceChance Liga
Novinky

Nový web

Sparta spouští nové internetové stránky. V první fázi klub fanouškům nabízí společnou možnost testování, stávající verze bude vypnuta ještě před zahájením následujícího soutěžního ročníku

Sdílet

Sparta spouští nové internetové stránky. V první fázi klub fanouškům nabízí společnou možnost testování, stávající verze bude vypnuta ještě před zahájením následujícího soutěžního ročníku a a bude plně nahrazena moderní komunikační platformou.
V internetovém prostředí teď najdete dvě verze webové prezentace ACS:
Na doméně old.sparta.cz najdou fanoušci tradiční stránky, na které jsou zvyklí. V první fázi bude klub umisťovat veškeré informace i do stávající webové prezentace.
Na adrese beta.sparta.cz představuje Sparta novou komunikační platformu.
Její testování bude trvat několik týdnů a fanoušci se do něj mohou zapojit.
Jak? V případě, že máte důležitý postřeh, můžete ho lidem z klubu a vývojářům zaslat na web@sparta.cz. Ještě před zahájením nové sezony klub stávající stránky vypne a stoprocentně přejde na nový komunikační systém.
Nové internetové stránky nenabízejí pouze nový design (front-end), ale představují posun v komunikační strategii ACS. Součástí hráčských profilů budou například i aktuální statistiky, přibydou nové kategorie, stránky budou uživateli nabízet rozšířené zpravodajství a reporty ze zápasů.
Významnou součástí stránek bude video-přehrávač, při sledování obsahu tak divák nebude muset odcházet ze sparta.cz do prostředí YouTube. Klub se snaží reagovat na poptávku fanoušků po větším množství video-obsahu, a tak už v minulých týdnech přinesl například množství videí o Davidu Lafatovi a také sérii z návštěvy biatlonisty Michala Krčmáře na tréninku.
Podobným směrem se bude vyvíjet PR a komunikace klubu i v budoucnosti (včetně práce se službami jako Spotify či Soundcloud).
Část obsahu pro registrované uživatele
Zásadní novinkou bude uzamčení části obsahu. Ten bude k dispozici uživatelům po jednoduché registraci. Ti, kteří se neregistrují, budou mít k náhledu pouze část některých článků, vybraná videa pak budou skrytá.
Část video-obsahu se z volně dostupného YouTube dostane do registrované sekce uvnitř samotných stránek. Nová služba Stream AMG, kterou využívají například i kluby Premier League, bude umožňovat komplexnější práci s videi.
Registrace a uzamčení části obsahu jsou na klubových stránkách v českém sportovním prostředí novinkou, žádná sekce však na novém webu nebude placená!

Sdílet

    Další novinky