Ligová fotbalová asociaceChance Liga

Vstupenky na odvetu s Shamrock Rovers jsou stále k dispozici na Enigoo.

NovinkyMuži ASPARTA iD

Povzbuzení do závěru sezony

Vojtěch Vorel přispěl k postupu do finále čistým kontem

Sdílet

Vojtěch Vorel přispěl k vítězství nad Opavou a postupu do finále domácího poháru čistým kontem. Podívejte se na ohlasy se sedmadvacetiletým brankářem krátce po středečním utkání.

VOREL | Povzbuzení do závěru sezony

Vorlis, gratulujeme k vítězství a čistému kontu. Jaký to byl zápas?
Věděli jsme, že to nebude jednoduchý, ale měli jsme jednoznačný cíl postoupit. Průběh zápasu nebyl z naší úplně ideální, na druhou stranu soupeř zalezl, čekal na naše chyby a musím taky poděkovat klukům, že jim nic nedovolili, až na tu jednu šanci, kdy nastřelili tyč. Určitě jsme za postup moc rádi.
Když mluvíš o té šanci, můžeš přiblížit ze svého pohledu, jak jsi to viděl?
Opava hrála celý zápas jednoduché balony, na konci obzvlášť. Jeden míč tam mezi nás propadl a soupeř z toho měl šanci. Stálo při nás trochu štěstí, ale nejdůležitější je vítězství a postup do finále.
V zápase jsme byli aktivnější, Opava hrozila z rychlých brejků. Soupeře jsme do šancí nepouštěli, jak se ti takové zápasy chytají?
Je to samozřejmě těžší, protože většinu času jsem tam jenom tak stál a dirigoval kluky. Moc práce jsem neměl, takže to bylo trochu složitější. Všichni jsme věděli, že ten zápas bude takhle nějak vypadat. Dobře jsme se na to nachystali, zvládli to a postoupili. To byl náš cíl.
SPARTA iD

Celý článek je dostupný pouze přihlášeným uživatelům.

Další novinky