Ligová fotbalová asociaceChance Liga

Vstupenky na odvetu s Shamrock Rovers jsou stále k dispozici na Enigoo.

NovinkyMuži A

Rapid, Sigma. Info k prodeji vstupenek.

V pondělí 19. 7., respektive v úterý 20. 7. Sparta spustí prodej vstupenek na první zápasy ročníku 2021/2022

Sdílet

Chcete vidět zápas s Rapidem Vídeň a fandit přímo v Generali Česká pojišťovna Areně? Nebo si z tribuny užít úvodní ligový zápas se Sigmou Olomouc? Můžete! Klub přináší soubor informací a pravidel k výkopu nového soutěžního ročníku. Kapacita stadionu bude v souladu s covidovými opatřeními 50 procent stadionu, zároveň platí, že diváci mohou sedět ob jedno místo. Otevíráme pro 9.000 sparťanů!
Pravidlo číslo jedna: každý návštěvník stadionu musí prokázat před vstupem bezinfekčnost. Sparta otevře místa pro ověření dokumentů už ráno v zápasový den, a tak nebude potřeba stát dlouhou frontu bezprostředně před zápasem. Využijte této možnosti, abychom tím zvýšili komfort fanoušků při následném vstupu na stadion.
A jak to bude s bezinfekčností: platí neustále opakovaná pravidla:
- potvrzení o prodělání nemoci ne starší než 180 dní
- platný test (PCR platí 7 dní, antigenní test pak 72 hodin)
- potvrzení o očkování (14 dní od druhé očkovací dávky, v případě jednodávkové vakcíny pak 14 dní od aplikace této jedné dávky)
Bezinfekčnost můžete prokázat:  
Testování přímo u stadionu nebude možné! 
Rapid.
Termín konání utkání.
Středa 28. 7., 20:30 hodin.
Kdy začne prodej a v jakých fázích bude probíhat?
Sleva 50 procent.
Zahájení prodeje pro držitele permanentních vstupenek první kategorie v pondělí 19.7. v 12:00 hodin, poběží do 13:50. Ve 14:00 si budou moci lístky pořídit i majitele permanentek druhé kategorie (zároveň samozřejmě pokračuje možnost pro majitele první kategorie). Tato fáze skončí v 15:50, od 16:00 si mohou lístek pořídit všichni permanentkáři bez rozdílu kategorií. Ukončení přednostního prodeje nastane ve středu 21.7. v 11:00.
Každý permanentkář bude mít možnost zakoupit si jednu vstupenku, a to na základě čísla permanentky. Kdo ještě nemá fyzicky u sebe permanentku, může použít číslo, které najde v účtu v Sparta ID. Všem permanentkářům ještě přijde newsletter (koukni do spamu, jestli Ti tam náš mail nespadne).
Sleva 10 procent.
Spuštění prodeje ve druhé vlně po ukončení prodeje pro držitele sezonních vstupenek v termínu: středa 21.7. od 12:00 hodin až do čtvrtka 22.7. do 11:00 hodin. Každý člen bude mít možnost zakoupit si jednu vstupenku, a to na základě čísla Sparta Clubu. Kdo ještě nemá fyzicky kartu člena, tak číslo má ve svém účtu Sparta ID. Všem členům ještě přijde newsletter (koukni do spamu, jestli Ti tam náš mail nespadne).
Pokud budou po prvních dvou vlnách prodeje stále k dispozici vstupenky, pak bude volný prodej zahájen ve čtvrtek 22.7. v 12:00 hodin.
Ceník.
  • vytištěným dokumentem, který obsahuje Vaše jméno
  • aplikací Tečka
  • Sparta Club.
  • Volný prodej.
Další důležité informace.
S ohledem na nařízení UEFA bude klub uplatňovat tzv. adresný ticketing. Každá vstupenka musí obsahovat jméno a příjmení, které se bude při vstupu shodovat se jménem na předloženém dokladu totožnosti a dokladu o bezinfečnosti.
Konkrétní pokyny k nákupu v novém systému Enigoo krok po kroku najdete na Sparta.cz v pondělí.
Sigma.
Termín konání utkání:
Sobota 24. 7., 19:00 hodin.
Kdy začne prodej/rezervace místa a v jakých fázích bude probíhat?
Permici stačí pouze zdarma vyměnit za vstupenku! Start prodeje volných míst pro majitele permanentních vstupenek první kategorie bude v úterý 20.7. 12:00 hodin a poběží do 13:50. Ve 14:00 si budou moci lístky pořídit i majitele permanentek druhé kategorie (zároveň samozřejmě pokračuje možnost pro majitele první kategorie). Tato fáze skončí v 15:50, od 16:00 si mohou lístek pořídit všichni permanentkáři bez rozdílu kategorií. Ukončení přednostního prodeje nastane  ve středu 21.7. v 11:00 hodin. Každý permanentkář si bude muset vyměnit permanentku za platnou vstupenku. Držitel sezonní vstupenky se na základě čísla karty se přihlásí do systému Enigoo, vybere si místo (v jednom nákupu bude možnost uplatnit více čísel permanentek) a na mail mu přijde/ou vstupenka/y.
Kdy? Od středy 21.7. v 12:00 hodin až do čtvrtka 22.7. 11:00 hodin. Jedna členská karta má nárok na nákup dvou vstupenek, a to na základě čísla člena Sparta Clubu
Čtvrtek 22.7. od 12:00 hodin. Tedy pokud povolenou kapacitu nevyprodají držitelé permanentek a členové SC.
Ceník.
(Zápas se Sigmou spadá do II. cenové kategorie)
  • Sparta Club.
  • Volný prodej.
Další důležité informace.
Na zápas nebude vyžadovaný adresný ticketing.
Konkrétní pokyny k nákupu v novém systému Enigoo krok po kroku najdete na Sparta.cz v pondělí.
Ještě jedna minuta (důležitého) čtení.
Od nové sezony bude stánkový prodej založený na bezhotovostních platbách. Na každém vchodu zůstane pouze jeden stánek, na němž bude možné platit v hotovosti. Proč? Za prvé hygienické důvody a zdravotní prevence (covid), za druhé pak urychlení výdeje zboží.
Klub bude nadále využívat vratné kelímky (žádný kelímek není na jednom utkání použitý pro více fanoušků). V případě vratných kelímků budeme v počátku sezony ještě využívat předešlou vizuální identitu, což nám, věříme, prominete.
Vstup na stadion a pohyb po tribunách bude možný pouze s ochranou úst a nosu (FFP2, nebo KN95 bez výdechového ventilu).
Těšíme se na Vás.

Další novinky