Ligová fotbalová asociaceChance Liga

Vstupenky na odvetu s Shamrock Rovers jsou stále k dispozici na Enigoo.

NovinkyMuži A

Rok v kuse vyprodáno!

Neuvěřitelná ligová série na Letné!

Sdílet

Neuvěřitelná série! Už rok v kuse jsou všechny domácí zápasy v epet ARENĚ vyprodány. Takový počin se žádnému jinému klubu v Česku dosud nepodařil. Sparťani, moc si vaší podpory vážíme a věříme, že slovo VYPRODÁNO budeme na Letné a na našich komunikačních kanálech slýchat i nadále a společně pokoříme další milník.
Přestože do zápasu s Hradcem Králové zbývá 15 dnů, už nyní máme vyprodáno! Série vyprodaných domácích ligových zápasů trvá už neuvěřitelný rok v kuse. Dosud se nic podobného žádnému jinému klubu v Česku nepodařilo. Sparťani, ohromně si toho vážíme!
Utkání s Hradcem se vyprodalo za pouhých pět dní. Také osmifinálové utkání Evropské ligy, v rámci kterého už příští čtvrtek přivítáme Liverpool, je vyprodané. A pokud vyprodáme i další zápas s Mladou Boleslaví, která do Prahy přijede na začátku dubna, zdoláme další milník v podobě jednoho roku vyprodaných soutěžních zápasů v řadě.
Domácí prostředí. Elektrizující atmosféra. Nedobytná pevnost. Velká vítězství nad Slavií a Plzní, které vedly k zisku 37. titulu. Také v nové sezoně je letenský stadion naší velkou zbraní. Odehráli jsme tu strhující souboj s Kodaní v boji o postup do Ligy mistrů, který rozhodl až penaltový rozstřel.
Ve velkém zápase jsme na Letné porazili 4:1 Dinamo Záhřeb a postoupili do základní skupiny Evropské ligy, přestože jsme si z Chorvatska přivezli dvougólové manko.
V září jsme doma porazili kyperský Aris Limassol poté, co se dvěma góly blýskl Ladislav Krejčí a svůj premiérový gól před odmácím publikem vstřelil Martin Vitík. V klíčovém souboji o postup do play-off Evropské ligy jsme porazili Real Betis trefou Lukáše Haraslína, kterou máme stále v živé paměti.
A před pár dny jsme před fantastickou kulisou senzačně vyřadili turecký Galatasaray Istanbul, kterému jsme stejně jako Dinamu dali čtyři góly, a mohli tak slavit postup do osmifinále soutěže.
Věříme, že v této fantastické sérii budeme pokračovat, protože hranice, které bychom společně nemohli překonat, neexistují.
Obrovský zájem o vstupenky ale bohužel přináší i jednu negativní stránku v podobě neoprávněného prodeje vstupenek. Doporučujeme všem fanouškům, aby si nepořizovali vstupenky na zápasy Sparty mimo oficiální kanály.
Může se jednat o podvod, falzifikáty, nebo neoprávněný prodej za neadekvátní cenu, která není stanovena klubem. Vstupenky si kupujte výhradně přes oficiální distribuční kanál ACS. Více informací najdete v tomto článku.

Další novinky