Ligová fotbalová asociaceChance Liga

Vstupenky na odvetu s Shamrock Rovers jsou stále k dispozici na Enigoo.

NovinkyMuži A

Šampioni, chceme vás všechny na Letné!

Letenská pláň bude v sobotu patřit šampionům!

Sdílet

Sparťanky a sparťani, dlouhé čekání na mistrovský titul je u konce, před posledním kolem je rozhodnuto, že mistrovský pohár letos poputuje na Spartu. A v sobotu to všichni společně oslavíme na Letenské pláni, kde nesmí chybět žádný sparťan! Přijďte na Letnou oslavit titul společně s hráči! A co vás čeká? Oslavy titulu s hráči. Sledování zápasu s Plzní. Největší sparťanská párty. Sparťanský merch.
Pokud nemáte vstupenku na poslední domácí zápas sezony, nezoufejte! Od 15 hodin bude před epet ARENOU na Letenské pláni otevřena fanzona šampionů, kde na vás čeká bohatý doprovodný program. 
K poslechu bude hrát DJ Brownie, od 16 hodin pak budete moci sledovat na velkoplošné obrazovce utkání s Plzní. V průběhu odpoledne dorazí také sparťanské legendy, na živo zazpívá Jan Sax a těšit se můžete na soutěže o zajímavé ceny. Maskot Rudy bude mezi fanoušky tradičně vystřelovat sparťanský merch.
Součástí fanzony budou také stánky s občerstvením či sparťanským merchem. V prodeji bude limitovaný fyzický prodej kolekce ŠAMPIONI Z L37NÉ;. Už nyní si ale můžete produkty předobjednat na eshopu. Nebojte, na každého šampiona se dostane.
Po celý den s námi můžete sdílet, jak budete slavit titul! Vybrané fotky či videa se budou zobrazovat na obrazovce, proto už od rána přidávejte ke svým příspěvkům na sociálních sítích hashtag #šampionizletné, ať nám nic neunikne.
Při cestě na stadion doporučujeme využít městskou hromadnou dopravu, na Letenské pláni nebude v tento den možné zaparkovat.
A to nejlepší na konec! Po skončení utkání dorazí na Letenskou pláň sparťanští šampioni! Na podium postupně přijde celý tým! V samém závěru dne pak na živo zazpívá Na Srdci S Vojtěch Dyk.
Šampioni, chceme vás všechny na Letné! Pojďme si společně užít 37. ligový titul!

Další novinky