Ligová fotbalová asociaceChance Liga

Vstupenky na odvetu s Shamrock Rovers jsou stále k dispozici na Enigoo.

NovinkyMuži ASPARTA iD

Stále není konec

Tisková konference s Brianem Priskem

Sdílet

Brian Priske se účastnil tiskové konference po 311. derby se smíšenými pocity. Po zisku důležitého bodu byl sice hrdý na svůj tým, ale zároveň uvedl, že cílem bylo vítězství. Dánský trenér následně hovořil o zbytečném vyloučení, zvýšených nadějích na zisk titulu nebo návratu Angela Preciada.

PRISKE | Stále není konec

O pocitech po utkání
Mám v sobě samozřejmě hodně emocí, derby jsou v tomto ohledu vždy speciální. Myslím, že jsme odehráli dobrý první poločas, kdy jsme měli nad hrou kontrolu a vytvořili si spoustu šancí. Měli jsme jít do vedení. Pak přišla červená karta, která nám utkání zkomplikovala. V závěrečné půlhodině přišlo více stresu a emocí obecně. Jsem však hrdý na způsob, jakým hráči zbytek utkání odehráli.
O pocitu vítězství i přes remízové skóre
Neřekl bych, že remíza je pro nás vítězstvím. Vzhledem k průběhu utkání je to ale asi nejlepší možný výsledek, kterého jsme mohli dosáhnout. Bereme to vždy tak, že remíza je druhý nejlepší možný výsledek. Proto jsme šli i dnes za vítězstvím, což se dle mého názoru ukázalo. Do vyloučení jsme byli lepším týmem a vytvářeli si více šancí. Poté už to bylo především o vůli a bojovnosti celého týmu.
O zbytečném vyloučení Lukáše Haraslína
Ano, bylo to opět zbytečné. Stalo se to u rohového praporku na soupeřově polovině, kde nám nehrozilo žádné nebezpečí. Vím, že se Lukáš musel rozhodnout rychle, ale musí být v podobných momentech opatrnější.
SPARTA iD

Celý článek je dostupný pouze přihlášeným uživatelům.

Další novinky