Ligová fotbalová asociaceChance Liga

Vstupenky na odvetu s Shamrock Rovers jsou stále k dispozici na Enigoo.

RozhovoryMuži A

Tohle bylo málo

Ladislav Krejčí po Budějovicích

Sdílet

Na úvod jara vezeme z Českých Budějovic jen bod za bezgólovou remízu. Pro Sparta TV zhodnotil duel proti Dynamu Ladislav Krejčí.

KREJČÍ | Tohle je málo

Jak hodnotíš utkání proti Dynamu?
Byl to náročný zápas, těžko se mi hledají slova. Těžko jsme se dostávali do té hry, kterou jsme si přáli. Vůbec jsme neměli trvalejší tlak, jen pár situací, kdy jsme kombinovali kolem vápna. Ale to bylo strašně málo na to, o co chceme hrát. Budějovice nás docela překvapily postavením v útoční fázi v prvním poločase, takže nám trvalo, než jsme to navnímali. Musíme hru diktovat víc, mít víc šancí, víc všeho. Je to málo.
Co byl váš plán před zápasem, co jsme tu chtěli hrát?
Chtěli jsme mít presing víc nebezpečný, získávat balony na jejich polovině a po rychlých akcích zakončovat. To tam ale vůbec nebylo, jak říkám, špatně se mi to hodnotí. Na to, že to byl první zápas, toho mám v nohách dost, hodně jsme toho naběhali… ale to je jedno, bylo to z naší strany prostě špatný.
Snažili jste se o půli nějak zareagovat na to, s čím přišli Budějovice?
Říkali jsme si v kabině, jak to postavení posunout, věřili jsme, že jim tak dojdou trochu síly a otevře se nám víc hřiště. To tam bylo jen pár minut, jinak jim síly nedocházely.
Dál platí, že se nám v zápase s Budějovicemi nedaří. Řekl bys, že jejich styl hry nám prostě nevyhovuje?
Bohužel, snažím si to nepřipouštět, ale zjevně to tak je.
Co může tenhle výkon a výsledek udělat s týmem směrem k dalším těžkým zápasům?
Musíme si rychle uvědomit, že nejdůležitější zápasy musí z naší strany vypadat, musíme k nim jinak přistoupit. Ale to bych se opakoval. Musíme hrát chytřeji, hrát víc na výsledek, který potřebujeme. Pak můžeme zápasy zvládat.

Další novinky